Mõte on peas tiirelnud juba neli-viis aastat, sest kaasaegse kohviku järele on meie kenas väikelinnas üsna suur vajadus. Nüüd remontigi tehes astus ligi igas vanuses inimesi, kes tundsid huvi, millal kohviku avame, et sinna sööma ja kohvi jooma tulla. Vastukaja on juba enne avamist olnud väga positiivne ja inimeste ootused kõrged.

Mis on kohviku menüüs?

Menüü sündis koostöös minu vennaga, kes on Tallinnas ühe tuntud hotellirestorani köögiülem. See ei tähenda, et pakume restoranihindadega roogi. Oleme toidud ja hinnad kohandanud meie kliendile sobivaks, roogade maksumus on keskmiselt 2-4 eurot. Menüüs on erinevad supid, (päeva)praed, salatid, pastad, hamburger, desserdid, pannkoogid jne. Kuna kohvik on üsna väike, siis väga suureks me menüüd paraku ajada ei saa, aga omale meelepärase peaks leidma igaüks.

Kindlasti pakume ka head kohvi, meie koostööpartner on Päikesekohv OÜ, kelle juures valisime välja parimad kohvisordid ning läbisime ka koolituse.

Millega teistest Karksi-Nuia söögikohtadest eristute?

Esmalt võib-olla kaasaegse modernse ja hubase õhkkonna poolest. Lisaks oleme avatud ka õhtuti, et Karksi-Nuia perenaistel oleks võimalus ka vahel kodusest pliidi ja kraanikausi ees rassimisest puhata ning pere ning sõpradega õhtut veetma tulla. Soovi korral on võimalik laud reserveerida. Meil on neli 4kohalist ning kaks 5-6kohalist lauda. Avatud oleme E-N 10-21; R-L 10-23; P 12-17.

Kas plaanite toitudes kasutada ka kohalikku toorainet ning teha koostööd talunikega?

Loomulikult on kohalik värske tooraine meile oluline. Oleme avatud kõigile pakkujatele. Kes veel pole jõudnud meieni, võib läbi astuda või võtta ühendust kohviku telefonil 504 0415.

Kas olete toitlustusäriga ka varem kokku puutunud?

Minu jaoks on see täiesti uus väljakutse, küll aga oleme oma kohviku töösse kaasanud kogemustega inimesed. Oleme loonud valda neli uut töökohta. Hetkel otsime oma tiimi veel ühte kokka, samuti saavad kokaõpilased meie juurde praktikale tulla. Toitlustusäri pole põrmugi lihtne, kogemustega inimesed ning enesetäiendamised aitavad hoida kvaliteeti ja liikuda seatud eesmärkide suunas.

Millised kohvikud Teile endale meeldivad? Kas võtsite kohviku rajamisel ka kusagilt eeskuju?

Eks mõtteid ja ideid annab iga söögikoht, aga kedagi me otseselt kopeerida ei taha. Proovime areneda ja muutuda koos ajaga paremaks ning mõista klientide soove ja vajadusi. Meie suurim soov on, et kohalikud inimesed võtaks meid ajapikku omaks ning kohvikus käimine oleks tulevikus sama enesestmõistetav kui poeskäik või kultuurikeskuse külastus. Eks iga algus on raske, aga omaltpoolt katsume anda alati 110 protsenti.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena