Loomad püüavad pilku edaspidigi: hobused, kanad, pardid, kitsed, küülikud viivad paljudel nunnumeetri põhja. Küülikutele saab oma käega toidupoolist pakkuda – selleks on nende puuride kõrval ämbritäis kartulikoori, mis mekivad pikk-kõrvadele kenasti. Kellel veab, õnnestub ka loomakesi korraks silitada.

Lastele on Tuula mõisa rohtaia ja talli aladel ohtrasti tõmbenumbreid. Lisaks loomadega tutvumisele saavad nad hüpata batuudil, kiikuda, lasta liugu liumäel, meisterdada ja vaadata teatrietendust. Paljud tegevused sobivad suurepäraselt ka suurematele pereliikmetele.

Käsitööna saab valmistada sädeleva sisuga pudelit, mis küll ühtki last külmaks ei jäta. Samuti saab valmistada unenäopüüdjat, käsitööseepi, huulepalsamit või vannipalli. Looduskosmeetika tooteid on võimalik ühest telgist endale ka kaasa osta.

Kandlehelid kutsuvad külastajaid panema proovile oma kandlemänguoskused või siis lihtsalt esimest korda oma sõrmedega järgi katsuma, kuidas seda huvitavat rahvapilli mängitakse. Kui ise mängida ei oska, pole hullu, õpetajad esitavad vahepeal ise mõne lustaka pala.

Päeva tõmbenumber on kindlasti teatrietendus Miku-Manni Lasteteatrilt. Nemad astuvad üles nii laupäeval kui pühapäeval. Nii noortel kui vanadel on põnev vaadata, kas ja kuidas õpib kuri nõid head tegema. Siinkohal tasub mainida, et tal on väga kena lauluhääl ehk tegu on muusikalise lavastusega.

Nagu hobusetalule kohane, on kõigil huvilistel võimalik ka ratsutamist proovida.