11.08.2022, 13:12
Puiatu kuulus kohvik. Soodsa koduse toidu ja eheda elamuse pärast sõidetakse kohale isegi välismaalt
(10)„Söögitegemine ei ole mulle kunagi meeldinud,“ teatab 22 aastat söögikohta pidanud Eda Põlluveer ning paneb letile järjekordse taldrikutäie koorekastmes liha keedukartuli ja salatiga. Selle eest tuleb välja käia kolm eurot ja viiskümmend senti.

Hind tõusis euro võrra. „Ei teeni siin midagi, korra käib raha minu käest läbi,” ütleb Kohviku nimelist kohvikut pidav Eda Põlluveer ja valutab südant, mis nüüd püsikliendid ütlevad, kui hind hoobilt kõrgem on.
FOTO: | Ekspress Meedia
Menüüs on küüslauguliha. Ürdiliha kooreses seenekastmes. Šašlõkk. Mulgi kapsas. Kõrvale tomati-kurgisalat, sibulaviilud. Klaas piima maksab 30 senti. Kohv üks euro. Praad 3,50, väiksem ports kaks eurot. Portsud on toekad, vaevu mahuvad taldrikule.