Muuseumi ees on väljas põllumajandustehnika, kus uudsena domineerivad suured mono- ja kombikülvikud. Masinamüüjate sõnul pole see ainult näitusekraam, vaid sarnased masinad töötavad reaalselt Eesti põldudel.

Väetisetootja Yara Eesti esindaja Marek Linnutaja rõhutas viikingi kostüümiga, et neil pole vene väetistega midagi ühist.

Kokku on messil pea 200 eksponenti. Esindatud on põllutehnika, väetised ja taimekaitsevahendid, metsandus, digitehnoloogia, loomasöödad ja päris suur osa on ka põllumajanduse tugiteenustel.

Korraliku väljapaneku ja meeskonnaga on esindatud viljakaupmehed Baltic Agro ning Linas Agro, uudsete IT-lahendustega on väljas Yara, PaulTech, SmartFarm jmt.

Seminariprogramm on ka varem olnud tugev. Seekord on hea lahendus see, et väga suur osa seminare on koolitunni pikkused. Ja tegelikult jõuab olulised asjad ära rääkida ning küsida küll.

EPKK juht Roomet Sõrmus oli rahul, et mess on end põllumeeste kalendrisse mahutanud, osalejaid palju ning meeleolu positiivne. Aastanäitus jätkub homme.

Messil oli ka kümmekond toidutootjat, üks neist Tarmere.