30.12.2022, 17:30
NIPID | Nii valmistad aastavahetuse peoõhtuks mahlase ahjuprae
(9)Tunnustatud kokk ja Nõo Lihatööstuse tehnoloog Marko Kokmann jagab soovitusi, kuidas küpsetada aastavahetuse peolauale mahlane ahjupraad.
![Ahjupraad sobib serveerida ka külmade lihalõikudena.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/1ef2c000-8767-11ed-91ea-4d562f342808.jpg?noup&w=1200&h=711)
Ahjupraad sobib serveerida ka külmade lihalõikudena.
FOTO: | Erakogu
„Sobiv lihatükk valige eelkõige enda maitse järgi. Üldjuhul aga õnnestuvad mahlased liharoad kõige paremini ühtlaselt läbikasvanud struktuuriga seakaelakarbonaadist,“ soovitas Kokmann.
Oled juba tellija?