Mees vastutas sinkide lattu kohaletoimetamise ja säilitamise eest kogu laagerdumisprotsessi vältel. Seejärel müüs ta singid edasi, kasutades kullerteenust nende klientideni toimetamiseks.

Huelva on kuulus erilise ibeeria singi poolest, mis on asukohamärgisega ülemaailmselt tunnustatud. Kõik selles piirkonnas valmistatud singid on tehtud lähedal kasvatatud sigade kintsudest. Eriliseks teeb liha veel see, et sigu toidetakse nende viimase kolme elukuu jooksul ainult tammetõrudega. Selline liha peaks olema erakordselt hõrk ja pähklise maitsega. Huelva piirkonnas valmistatud ibeeria singi täistükki (seakintsu) müüakse rohkem kui 500 euro eest.

Ka singivarga abikaasa mõisteti kuriteos kaasosalisena süüdi, ning neilt mõisteti endisele tööandjale tagasi kogu 520 000 eurot, mis nad varastatud sinkide müümisega teenisid. Nõudele lisandusid ka kohtukulud 9900 euro ulatuses.

Hispaania vinnutatud sink

Vinnutatud singi valmistamiseks hõõrutakse sea tagakintsu jämeda kuiva meresoolaga väga madalal temperatuuril väga niiskes ruumis ning jäetakse soolduma ja valmima nii, et ruumi temperatuur aja kulgedes pidevalt tõuseb ja õhuniiskus langeb.

Sool stabiliseerib lihavalgud ja väljutab lihast vee (kuivatab liha). Singi valmimiseks kulub 7–48 kuud. Sellist sinki iseloomustavad ainuomane lõhn ja intensiivne (võib-olla kergelt hapukas) maitse, kuiv konsistents, purpurpunane värvus, umbes 1 cm paksune pekikiht.

Terve Jamóni jalg on kaalu järgi tunduvalt odavam kui selle viilutatud vaste, kuna see sisaldab luud ja mittesöödavat rasva.