Nisusaagi maailmarekord oli enne 17,39 tonni/ha, mille kasvatas Uus-Meremaa farmer Eric Watson. Taliodra eelminegi maailmarekord oli Tim Lamymani nimel – 14,24 t/ha. Sama kehtib talirapsi kohta – ka selle kõrgeim saak oli siiani Tim Lamymani saavutatud 7,01 t/ha.

Just selle mehe põlde külastasid Eesti viljakasvatajad möödunud suvel ning lugu Tim Lamymani tegemistest ja kogemustest ilmus 8. augusti Maalehes. Mees ütles ise, et ei jäta ühtegi kivi ümber pööramata selleks, et saaki suurendada. Ta lisas tookord, et hakkab rekordipõldu rajama juba enne külvi, vaadates mullaproove, sordi omadusi, varasemaid tulemusi jne, nii et midagi juhuslikku siin ei ole.

Uued saagikuse maailmarekordid on taliodral 16,21 t/ha, talinisul 17,96 t/ha ning talirapsil 8,98 t/ha.

14. juuliks, kui Eesti ja Soome põllumehed Põhja-Inglismaale Lincolni maakonda Tim Lamymani farmi jõudsid, oli seal talioder juba koristatud. „Loodame, et siit tuleb uus maailmarekord,“ sõnas viljakasvataja juba toona. Seda, et võivad tulla ka muud rekordid, oli näha ka teistel põldudel, sest nii rapsipõllud kui nisupõllud olid mehel võimsad.

Eesti rekordsaagid on taliodral 12 t/ha, talinisul 11,9 t/ha ja talirapsil 6 t/ha.