Coop Pangal on kokku 15 kontorit 12 Eesti linnas, mis on kõigile avatud esmaspäevast reedeni. Lisaks asub Lõuna-Eesti piirkonnas mitmeid Coopi kaupluseid, mille juures on avatud Coop Panga pangapunkt.

Sularaha saavad Coop Panga kliendid kõige mugavamalt välja võtta ja arvele panna kõigis 320-s Coopi kaupluse kassas üle eesti ja seda ilma teenustasuta. Lisaks sellele saavad Coop Panga kliendid sularaha tasuta välja võtta ka kõigi teiste pankade pangautomaatidest üle Eesti ja üle Euroopa, olenemata sellest, millise firma logo pangaautomaati ehib,“ sõnas Promvalds.

Alates 55. eluaastast saab arveldada tasuta

Coop Panga kõige populaarsem arvelduspakett Rahn on kuni 27-aastastele ja üle 55-aastastele ilma kuutasuta ning selles saab kasutada kõiki olulisemaid igapäevapanganduse teenuseid täiesti tasuta.

Teine populaarne Coop Panga arvelduspakett on Rändrahn, sest selle arvelduspaketi omanikud teenivad pangakontol olevalt rahalt 1% intressi aastas. Näiteks kui keskmiselt seisab aastaringi arvelduskontol ligi 5000 eurot, maksab Coop Pank selle eest aasta jooksul konto omanikule kokku ligi 50 eurot. Intressi arvestus käib päevajäägi alusel ja intress makstakse välja kord kuus. Selle suur eelis on see, et kontol seisev raha on selle omanikule alati kättesaadav ja kasutatav.

Soodsate hindade ja sularaha hea kättesaadavuse kõrval hindab Promvalds Coop Panga puhul ka eestimaisust. „Seda ütlevad ka paljud meie kliendid, et nad eelistavad suurte ja välismaiste pankade asemel Coop Panka just sellepärast, et see kuulub Eesti inimestele. See on pank, kus otsuseid langetavad kohalikud ja ka investeeringud ning kasum suunatakse Eesti arenguks.“

Promvalds lisab, et eestimaise panga eelistamine tundub paljudele sama loogilisena kui poeriiulilt Eestimaise köögi-, juur- või puuvilja valimine ning just nii see peabki olema. „Me teeme iga päev kõvasti tööd ja anname endast koos Coop Eestiga parima, et elu Eestimaal – nii maal kui ka linnas – edasi viia. See on meile tähtis, sest kui Eesti inimestel ja Eesti ettevõtetel läheb hästi, siis teame, et ka Eestil tervikuna läheb hästi.“

Tasuta sularahateenus ja ostukindlustus

Promvalds rääkis, et nõudlus traditsiooniliste pangateenuste järele ei kao isegi ajal, mil digitaliseerimine toimub rekordilise kiirusega. „Samal ajal kui teised pangad oma sularahaautomaate ja pangakontoreid sulgevad, on inimesed sageli üllatunud, kui kuulevad, et nad saavad Coop Panga pangakaardiga sularaha tasuta välja võtta ja arvele maksta ka Coopi kauplustes.“

„Kõige tänulikumad on selle võimaluse eest piirkondlikud ettevõtjad, kes ei pea tõmbekeskustest väljaspool tegutsedes enam oma kassarahade arvele kandmiseks suurde linna sõitma. Nad saavad kaupluse kassas oma igapäevaste ostude eest tasudes ka sularaha pangaarvele panna või sealt välja võtta. Me tõesti tahame, et elu püsiks igas Eestimaa nurgas ja oleme valmis selle nimel ka pingutama,“ rääkis Lõuna-Eesti piirkonnajuht, kelle sõnul pakub Coop Pank ettevõtjatele ka soodsaid arveldusvõimalusi ja muid eeliseid.

Kuigi Coop Pangal on olemas ka lihtne ja kasutajasõbralik interneti- või mobiilipank, peavad inimesed ka sularahateenust toidupoes väga vajalikuks. „Teadmine, et sularaha saab välja võtta ja arvele panna ka kodukaupluse kassas, teeb elu mugavaks ja lihtsaks. Paljud Coop Panga kliendid hindavad ka seda, et nende pangakaart on ühtlasi ka Coopi kaupluste kliendikaart, mis tagab alati kõige soodsamad hinnad ja kõige rohkem boonuspunkte.“

Üks suur eelis, mis kõikidel Coop Panga eraisiku pangakaartidel teiste ees on, on tasuta ja automaatselt kaasa tulev ostukindlustus. See tähendab, et Coop Panga eraisiku deebet- ja krediitkaardiga ostes rakendub kõigile kestvuskaupadele, mille hind jääb vahemikku 100–2500 eurot, automaatne ja tasuta ostukindlustus. Seega on panga klientide jaoks kaitstud näiteks kõik uued mobiiltelefonid, elektritõukerattad, kodumasinad, aga ka kallimad riideesemed ja jalatsid. Kui pangakaardiga ostetud kaup kuue kuu jooksul puruneb, varastatakse või hävineb, siis ostukindlustus hüvitab eseme remondi või asendamise hinna. Seejuures on ostja omavastutus kõigest 30 eurot.

10 põhjust, miks hakata Coop Panga kliendiks:

  • Tasuta igapäevapanganduse teenused kuni 27. aastastele ja alates 55. eluaastast.

  • Tasuta sularaha väljavõtmine pangaautomaatides üle maailma.

  • Tasuta sularaha väljavõtmine ja arvele maksmine kõigis Coopi kaupluste kassades.

  • Pangakaart, mis annab Coopi kauplustes parimad hinnad.

  • Pangakaart, mis annab kestvuskaupadele tasuta ostukindlustuse.

  • Paindlikud laenu- ja liisingu tingimused.

  • Kasulikud raha hoiustamise tingimused.

  • Mugav ning lihtne internetipank ja mobiiliäpp.

  • Pangakontorid on avatud 12 Eesti linnas.

  • Soodsad ja mitmekülgsed pangateenused ettevõtetele.