Sortiment laieneb

Esimene ja ka kõige kuulsam märjuke, mis džinnimeistri käe alt tootmisse läks, oli Tohi murakadžinn. Selle retsept valmis pisikese destilleerimismasina katsetusena, Priidu isiklikus vannitoas. Ilma naljata.

Need samad murakad annavadki Tohi džinnile omapärase mahemagusa meki.

Aja jooksul on lisandunud teisigi põnevaid maitseid ja praegu lööb meistri sõnul laineid hoopiski suvine vaarikadžinn.

„Hiljuti lisandus sortimenti ka rumm. Hakkasime seda jooki tegema kuna ikka on keegi, kes džinni ei joo ja tahaks neilegi midagi pakkuda. Seda me küll ise kohepeal ei tee, segame vaid puhta Eestimaa looduse allikaveega õigesse kangusesse ja villime pudelisse. Aga Tohi rumm on tehtud meie soovide ja maitse järgi kindlat retsepti kasutades,“ tutvustab Palk. Ja lisab hoogsalt: „Kel huvi on, tulge meile külla!“

Avatud talude päev tuleb taas!

Avatud talude päev toimub sel aastal juba üheksandat korda.

Ligi 350 talu Eesti erinevaist paigust ootavad külastajaid 15.-16. juulil. Nagu ikka, saab näha loomi, põllutehnikat, iluaedasid, kodurestorane, mahla- ja moositootmisi, veinivabrikuid, turismitalusid ja palju muud põnevat.

Infot avatud talude ja nende lahtiolekuaegade kohta leiad veebilehelt www.avatudtalud.ee

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena