Nathan, homme oled Eestis ja laval. Küsime spordireporteri lemmikküsimuse: mis tunne on kah? On ju su praegune elu küllalt erinev üsna hiljutisest ajast, kui kirju ja ajalehti postkastidesse viisid.

Oo jaa, ma ei jõua ära oodata, millal Käsmu rannakülla jõuan. See saab üks hea päev olema. Elan nüüd tõepoolest teistsugust elu, posti enam ei vea. Kuid naudin praegust täiega. Puhta kummaline lugu ikka – saan teha seda, mida armastan, ja seda nimetatakse ka veel tööks! Hull värk – unistused võivad täituda.

Tean, et sa pole shanty'de (merelaulud – M. K.) fänn olnud ja teadsid vaid „Drunken Sailorit“ nagu ilmselt kõik. Kuidas siis nii juhtus, et sinust sai rahvalaulude ja vanade merekarude palade esitaja?

Asi on selles, et keegi kirjutas 2020. aastal mu TikToki video juurde kommentaari ja küsis, kas ma võiks esitada shanty „Leave Her Johnny“. No ja oligi nii, et kommentaare tuli robinal ja mina hakkasin seda omas võtmes laulma.

Käsmu on vana kaptenite küla. Mere juurde kuulub ju omajagu torme. Kas on sinugi elus olnud selliseid aegu, kus oled justkui pisikese paadiga ettearvamatu loodusstiihia meelevallas?

Muidugi on. Kõik tunnevad end vahel üksildasena, see on normaalne elu osa.