Kassahiti kolmapäev

Telekanali Duo 5 vaatajad saavad taas kaasa elada põnevussarjale „Piirideta“, kus valitsuse asutatud salapärane organisatsioon palkab surmavalt haige salateenistuse agendi, et võidelda kuritegevusega, kuid mitte ainult...

Taas jõuavad ekraanile sõjadraama „Spartacus“ osad. Kanali programmis jätkub ka menukas kassahiti kolmapäev, mis aitab töönädala selgroogu murda hinnatud linateostega. Ekraanile jõuavad „Tarzani legend“, „Meg“, „Mad Max: Raevu tee“ ning palju muud.

Tugitoolidetektiivide meelispaik Duo 3 pakub põnevat sisu krimisarjade austajatele. Sügishooajal alustab uus Stephen Kingi novelli põhjal valminud sari „Härra Mercedes“, kus endine detektiiv püüab tabada haiglaslikku massimõrvarit.

Telekanalid Filmzone ja Filmzone+ kostitavad vaatajaid uuemate hittide ning väärika klassikaga. Traditsiooniliselt on programm vürtsitatud auhinnatud Oscari-filmidega. Tele-esilinastuvad „Nüüd sa näed mind 2“, „Pahad emmed“, „Spencer“ ja mitmed teised linateosed.

Noorematele vaatajatele pakuvad põnevat avastamist ja lõbusat meelelahutust telekanalid Kidzone ja Smartzone. Kidzone’i ekraanile jõuab populaarse noortefilmi „Jessie“ järjesari „Laagrisse veetud“, kus hargneb segu sõprusest, seiklustest ning suvelaagri traditsioonidest.

Teismeliste ja ka vanemate rõõmuks alustab maailmakuulus animasari „Täiega draama: Saare-eri“, mis ühendab põnevuse ja huumori. Paroodia võtmes lahendatud sarjas jagatakse tegelased meeskondadeks ja neid pannakse proovile mitmesugustes ülesannetes, mis on sageli inspireeritud tõsielusaatest „Ellujääja“ („Survivor“). Karakterid esindavad ülepaisutatult erinevaid stereotüüpe.

„Joonistame koos“

Hariva ja meelelahutusliku noortekanali Smartzone programmi lisandub maailmakuulsa koomiksikunstniku Will Sliney saatesari „Joonistame koos“. „Marveli“, „Ämblikmehe“, „Käpapatrulli“ ja teiste joonisfilmide kunstnik jagab oma uues saates näpunäiteid, kuidas jutustada lugusid kunsti abil.

Telekanal Duo 6 pakub vaatamiseks tuntud komöödiasarju nagu „Noor Sheldon“, „Sõbrad“, „Kaks ja pool meest“, „Kuidas ma kohtasin su ema“ ja paljud teised.