Tippkokk Dmitri Demjanov on haiglast kodus: „Hüvasti, kaaviar, hanemaks, trühvlid ja muu maitsev!“
(62)„Tere tulemast, porgandid, kapsad ja kaalikad,“ ütleb master chef, maestro, gurmaan Dmitri Demjanov ja räägib, kuidas tema elus on pärast operatsiooni paljugi teisti.
„Eelmisel nädalal sattusin operatsioonilauale. Kivikesed, mis aeg-ajalt tekivad sinna, kuhu pole oodatud (neerud, maks, sapp) otsustasid liikuma hakata ja tekitasid talumatut valu,“ kirjutab Dmitri Demjanov sotsiaalmeedia postituses. Lisades irooniliselt: „Hamba- ja kõrvavaluga võrreldes on see muidugi puhas nauding.“
Kivid, mis välja lõigati, olid nii suured, et sobivad tema sõnul uue maja nurgakiviks.
Postituses tänab ta Ida-Tallinna keskhaigla kirurgiakliiniku personali nii hoole kui ka tähelepanu eest. Eeskätt kiidab dr Tõnis Loigomit.
Maaleht helistab tippkokale ja soovib paranemist.
Maestro tänab ja räägib, et sai omal nahal tunda, kuidas kõiges siin elus peab ikkagi valitsema tasakaal.