12.03.2024, 19:07
Põhjalik juhis: kuidas valida kuumaõhufritüüri?
(2)Viimasel ajal on meie köökidesse ilmunud trendikad kuumaõhufritüürid, mille müüjad lubavad, et selle uudse seadmega muutub toiduvalmistamine kiiremaks, lihtsamaks ja tervislikumaks. Kas tegu on seadmega, mis peagi köögikapis hakkab pidevalt ette jääma või ootab toiduvalmistamist totaalne muutus?
FOTO:
Kuumaõhufritüür on väike konvektsioonahi, milles ventilaator ajab kuuma õhku suurel kiirusel ringi ja tekitab pruunistumisreaktsioonide kaudu krõbeda kihi, võimaldades valmistada toitu vähese rasvasisaldusega või ilma rasvata. Fritüüris ringlev kuum õhk soojendab toitu igast küljest, andes sellele loomuliku kauni pruunistumise, toit jääb väljast krõbe ja seest pehme. Seega jäljendab see seade praadimist, aga ilma rasvata.
Oled juba tellija?