Avo Kruusla on juba aastakümneid tegutsenud targalt ja tasakaalukalt, arendades perefirmat. Tema haare on lai: majandab nii piimakarja kui teraviljaga, tegeleb piimaveiste tõuaretusega ning peab firma arendamisel väga oluliseks innovaatilisi lahendusi, uute tehnoloogiate kasutamist.

„Eestimaa põllumajandust ei hävita põud, vihm ega valitsuse rumalad otsused, vaid haritud ja kvalifitseeritud kaadri puudus,“ rõhutab Kruusla, viidates eelkõige veterinaaride nappusele meie põllumajandusettevõtetes. Kompromissitult on ta alati põllumajanduse kitsaskohtadele tähelepanu juhtinud ja seisnud maamajanduse edendamise eest.

Kaska-Luiga OÜ farmides lüpstakse iga päev ligi 1500pealist piimakarja, sama palju peetakse ka noorloomi, maid haritakse mitmel tuhandel hektaril. Ettevõtte piimakarja keskmine väljalüps on üle 11 000 kg lehma kohta aastas, nii et sööt peab olema selles ettevõttes väärtuslik ja mitmekesine.

Oma piirkonna maaelu edendajana ja oskusliku juhina on Kruusla suutnud enda ümber koondada väga tugeva meeskonna, toetudes suuresti ka oma pere liikmetele. Loomakasvatust kureerib Avo abikaasa Galina, taimekasvatust juhib poeg Marek ja finantsjuhtimise eest vastutab tütar Angeelika, kes on seotud ka farmimajandusega.

„Me oleme pere ja otsustame kõike koos,“ teatab Avo Kruusla. Tema ettevõtted annavad tööd paljudele oma piirkonna inimestele.