„Selline ehmatus nüüd,“ ütles Minajeva, keda Hiiumaal teavad kõik Liidana. Esimese asjana ütles ta kolleegidele, et see on tunnustus nende kõikide tööle.

„See on väga suur au,“ ütleb ta ja lisab, et ei oskagi kohe esimese hooga öelda, mida ta tunneb või mitte.

Presidendi kantselei välja antud teates nimetatakse Liidat legendaarseks Kärdla patrullpolitseinikuks. Ta ise naerab selle peale ja ütleb, et on Hiiumaal juba piisavalt kaua töötanud, nii et teabki enam-vähem kõiki ja kõike.

Kärdla politseijaoskonna juht Moonika Raudsepp kinnitab, et Liida pole mitte kogu Hiiumaa tuntuim politseinik, vaid terves Eestis tuntud. Tema sõnul võib minna ükskõik kuhu Eesti nurka ning ikka küsitakse, kas Liida ikka töötab veel ja kuidas tal läheb.

Teenetemärgi saamiseks esitaski Liida Kärdla politseijaoskonna nimel just Moonika Raudsepp. Ta oli ise 12 aastat Liida paariline ning ütleb, et Kotkaristi kavaleril on julgust ja pealehakkamist, hea väljaõpe ja kogemused. Lisaks on ta kolleegide suhtes abivalmis ja sõbralik. See teebki Raudsepa sõnul Liidast hea politseiniku. Liida ise arvab, et politseitöös on kõige olulisem võimalus inimesi aidata.