Riim oli esimene keeleõpetaja, kes alustas Lääne-Virumaal Süüria ja teiste moslemimaade pagulastele eesti keele õpetamist. Praegu on tal oma fännikubi eesti keelt õppivatest Ukraina sõjapõgenikest.

Riim on õpetanud Soome peresidendile Tarja Halonenile eesti rahvatantse nii Rakvere linnas kui Soomes, presidendilossis. Ta ise on tantsinud nii Taravnpää rahvatantsuansamblis kui ka Lahemaa Rahwamuusikutes, kus mängib ka ... torupilli.

Oma 70. sünnipäevaks üllitas Riim raamatu „Riimi riimid“, kuhu koondatud kahekümne aasta artiklid headest kommetest, aga ka ta enese arvukad regivärsid-lorilaulud kuulsuste sünnipäevade tähistamiseks, alates kasvõi tantsujuht Maie Oravast.

Riim oli rahvuseepose „Kalevipoeg“ maailma esiettekannet korraldamas ja Eesti Vabariigi sünnipäevaks kirikus ette kantud hiigelpikka regilaulu loomas, mis siis veel reedeõhtustest balletiharjutustest rääkida!

Kõike jõuab.

Rakverest autoga lahkujat saadavad siltidelt teele sõnad „Jääge heaks!“ Selle kreedo nii linnale kui enesele on sõnastanud Riim ise.