Kuna ajakirjandus on viimastel aastakümnetel tundmatuseni muutunud ja üha enam lugejaid eelistab digitaalseid väljaandeid, peab ka Maalehe tarbija nõuandelisa üldiste trendidega kaasa minema. Alates maikuust hakkab Targu Talita ilmuma paberil üle nädala, kuid saab iga päev muutuva ja värskeneva veebikülje.

LOOSIS OSALEMISEKS

Vasta küsitlusele

Targu veebikodust leiab kõik senised põhirubriigid ning nii saab kõiki nõuandeid ja soovitusi anda ajakohasemalt. Nagu seni saab veebiküljelt iganädalast aianõu, retsepte ja soovitusi köögis toimetamiseks, hüva nõu isetegemiseks, lemmikloomadega toimetamiseks, majapidamiseks ja tehnikaga toimetulekuks. Ka terviseteemad jäävad endiselt Targu Talita püsirubriigiks.

Hea uudis tegijate jaoks on seegi, et nii ei piira mahukamate nõuannete avaldamist paberväljaande maht ning sisu on mitmekülgsem ja rohkema pildimaterjaliga.

Samuti on veebileht hea platvorm omavahel suhtlemiseks ja lugejad saavad sisu loomises kaasa lüüa. Ootame sinna endiselt teie põnevaid retsepte, vahvaid ideid isetegemiseks ja häid nippe, mida teistega jagada soovite.