Ööl vastu neljapäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Öö hakul puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, pärast keskööd mandril läänekaare, saartel lõunakaare 3-8, rannikul puhanguti 11 m/s.

Sünoptik Kairo Kiitsaku sõnul on selle nädala rängim öökülm tulemas just kolmapäeva ööl vastu neljapäeva. Õhutemperatuur võib langeda -2..-5 kraadini, maapinnast paari cm kõrgusel -3..-8 kraadini.

Neljapäeval (9.05) liigub kõrgrõhkkond üle Eesti Läti ja Leedu kohale. On sajuta ja laialdaselt selge taevaga ilm. Tuul on öösel sisemaal nõrk, rannikul mõõdukas ning puhub Virumaal läänest, loodest, saartel kagust, päeval tugevneb lääne- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -1..-4, rannikul kuni +4°C, päeval 6..11°C.

Tallinn

Ilm on päikseline, vähese pilvisusega. Sadu oodata ei ole. Temperatuur tõuseb kuni 6 soojakraadini. Puhub valdavalt kirdetuul kuni 4 m/s.

Tartu

Tartus on päikseline ja sajuta ilm. Soojakraade tuleb kuni 8. Puhub vaheldumisi kirde- ja põhjatuul kuni 6 m/s.

Jõhvi

Jõhvis tuleb sooja kuni 4 kraadi. Ilm on peamiselt päikseline, kuid lõunal on oodata nõrka lumesadu. Puhub vaheldumisi kirde- ja põhjatuul kuni 7 m/s.

Kuressaare

Kuressaares on pilves ja sajuta ilm. Temperatuur kerkib kuni 7 soojakraadini. Puhub muutliku suunaga tuul kuni 3 m/s.

Haapsalu

Haapsalus on vahelduva pilvisusega ilm. Sooja tuleb kuni 7 kraadi. Puhub vaheldumisi kirde- ja idatuul kuni 4 m/s.

Võru

Võrus on päikseline ilm, soojakraadid tõusevad kuni 9ni. Puhub muutliku suunaga tuul kuni 6 m/s. Sadu oodata ei ole.

Pärnu

Pärnus on pilves, sajuta ilm. Hommikul ja õhtul paistab ka päikest. Sooja on oodata kuni 9 kraadi. Puhub valdavalt kirdetuul kuni 4 m/s.

Tallinna lennujaam

Lennujaamas on oodata kuiva ja päikselist ilma. Temperatuur tõuseb kuni 8 kraadini ja puhub kirde- ja põhjatuul kuni 12 m/s.

Hoiatused

Puuduvad.

Teeolud

Allikad

Keskkonnaagentuur | ILM

Lennujaam.info