Ööl vastu kolmapäeva on vähese pilvisusega sajuta ilm. Mõnel pool on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Õhutemperatuur on 4–10 soojakraadi.

Kuivus ootab ees

Keskkonnaagentuuri sünoptik Taimi Paljak sõnab, et tuleoht on väheste sademete tõttu tõesti suur, aga sirgunud värske rohi on katnud vana kuiva kulu ja leevendab mõnevõrra hetkeseisu. Samas lähiaja ilmapilt olukorrale leevendust ei too. Kõrgrõhkkonna ülekaalu jätkumisel pole märkimisväärseid sademeid nädala, halvemal juhul kahe nädala jooksul loota. Kevadine kuivus on taimekasvule tugevaks pärssivaks teguriks. Kui juunis piisavalt vihma sajab, siis sel juhul toob see loodusele leevenduse ega too ikaldust. Prognoosi suveks ei ole aga olemasolevate infoallikate põhjal veel võimalik avaldada.

Tallinn

Tallinnas on vähese pilvisusega ja peamiselt päikseline ilm, sadu oodata ei ole. Temperatuur küündib 18 soojakraadini. Tuul puhub hommikul läänest kuni 2 m/s ja õhtul loodest kuni 3 m/s.

Tartu

Tartus on vahelduva pilvisusega ilm, õhtul sajab nõrka vihma. Sooja on kuni 18 kraadi. Puhub muutliku suunaga tuul kiirusega kuni 2 m/s.

Jõhvi

Jõhvis tuleb kuni 18 kraadi sooja. On vahelduva pilvisusega ilm. Puhub edela- ja läänetuul tuul kuni 2 m/s.

Kuressaare

Kuressaares on hommikul ja hilisõhtul pilvine, päeval on näha ka päikest. Sooja tuleb kuni 19 kraadi. Puhub muutliku suunaga tuul kuni 1 m/s.

Võru

Võrus on hommikul päikseline ilm, õhtu poole lisandub pilvi. Temperatuur tõuseb 17 soojakraadini. Hommikul on tuul muutliku suunaga, õhtul pöördub itta kiirusega kuni 2 m/s.

Pärnu

Pärnus tuleb 15 kraadi sooja. Ilm on pilvine, kohatiste selgimistega, sajuta. Puhub muutliku suunaga tuul kuni 3 m/s.

Tallinna lennujaam

Lennujaamas on oodata pilves ilma. Temperatuur on kuni 20 kraadi ja tuule kiirus kuni 6 m/s. Sajuta.

Hoiatused

Puuduvad.

Teeolud

Allikad

Keskkonnaagentuur | ILM

Lennujaam.info