Päeval sajab mõnes kohas nõrka vihma, ilm on vähese ja vahelduva pilvisusega. Õhutemperatuur on öösiti 5–10, päeval 17–22 plusskraadi, tuulepealasel rannikul veidi üle 10 soojakraadi. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6, pärastlõunal valdavalt läänekaare tuul 3–8 m/s.

Kuivus ootab ees

Keskkonnaagentuuri sünoptik Taimi Paljak sõnab, et tuleoht on väheste sademete tõttu tõesti suur, aga sirgunud värske rohi on katnud vana kuiva kulu ja leevendab mõnevõrra hetkeseisu. Samas lähiaja ilmapilt olukorrale leevendust ei too. Kõrgrõhkkonna ülekaalu jätkumisel pole märkimisväärseid sademeid nädala, halvemal juhul kahe nädala jooksul loota. Kevadine kuivus on taimekasvule tugev pärssiv tegur. Kui juunis sajab piisavalt vihma, toob see loodusele leevenduse ja ikaldust ei tule. Suveks pole prognoosi aga olemasolevate infoallikate põhjal veel võimalik avaldada.

Tallinn

Tallinnas on vahelduva pilvisusega ilm, sadu oodata ei ole. Temperatuur küündib 20 soojakraadini. Tuul puhub loodest kuni 3 m/s.

Tartu

Tartus on vahelduva pilvisusega ilm. Sooja on kuni 21 kraadi. Puhub muutliku suunaga nõrk tuul kuni 2 m/s.

Jõhvi

Jõhvis tuleb kuni 20 kraadi sooja. On vahelduva pilvisusega ilm. Puhub muutliku suunaga tuul kuni 3 m/s.

Kuressaare

Kuressaares on päikseline, kohatiste pilvedega ilm. Sooja tuleb kuni 20 kraadi. Puhub lõuna- ja edelatuul kuni 3 m/s.

Võru

Võrus on pilvine, kohatiste selgimistega ilm. Temperatuur tõuseb 20 soojakraadini. Puhub lõuna- ja edelatuul kuni 2 m/s.

Pärnu

Pärnus tuleb 20 kraadi sooja. Ilm on pilvine, kohatiste selgimistega, sajuta. Puhub lõuna- ja edelatuul tuul kuni 3 m/s.

Tallinna lennujaam

Lennujaamas on oodata selget, üksikute pilvedega ilma. Temperatuur on kuni 14 plusskraadi ja tuule kiirus kuni 4 m/s. Sajuta.

Hoiatused

Puuduvad.

Teeolud

Allikad

Keskkonnaagentuur | ILM

Lennujaam.info