Uuel nädalal soojalaine jätkub. Esmaspäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Lõuna-Eestis sajab mitmel pool hoovihma, on äikest. Tuul pöördub põhja poolt alates järk-järgult põhja ja kirdesse 3-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 13 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Õhutemperatuur on 18..24, sajuhoogude all ja rannikul 15°C ümber.

Järgnevad päevad jätkavad samas vaimus, kuid kuivemalt: vihma oodata ei ole, õhutemperatuur kerkib 23-25 kraadini. Nädala lõpuks lubatakse Lõuna-Eestisse praeguse seisuga suvekuumust, mis küündib lausa 27-28 kraadini.

Tallinn

Tallinnas on täna selge ilm, temperatuur kerkib kuni 22 kraadini. Puhub loodetuul kuni 4 m/s.

Tartu

Tartus on vahelduva pilvisusega ilm, võib sajada hoovihma. Sooja on kuni 24 kraadni. Puhub lääne- ja edelatuul kuni 3 m/s.

Jõhvi

Jõhvis on vahelduva pilvisusega ilm, sooja on kuni 23 kraadi. Puhub põhja- ja kirdetuul kuni 3 m/s.

Kuressaare

Kuressaares on samuti vahelduva pilvisusega ilm, hoovihma oht. Sooja on kuni 23 kraadi. Puhub muutliku suunaga tuul kuni 3 m/s.

Võru

Võrus on nii päikesepaistet kui pilvi, samuti hoovihma oht. Temperatuur on kuni 24 kraadi ja puhub muutliku suunaga tuul kuni 4 m/s.

Pärnu

Pärnus on vahelduva pilvisusega ilm, mis õhtuks selgineb. Sooja on kuni 24 kraadi. Puhub muutliku suunaga, põhiliselt loodekaare tuul kuni 4 m/s.

Tallinna lennujaam

Lennujaamas on ilm pilvitu. Sooja on 19 kraadi, tuule kiirus on kuni 4 m/s.

Hoiatused

Üle Eesti püsib keskmine ja suur tuleoht.

Teeolud

Allikad

Keskkonnaagentuur | ILM

Lennujaam.info