V Spaahotellis on lai paketivalik nii peredele, romantikutele kui ka spaatajatele, mis on kohandatud erinevatele soovidele ja vajadustele vastavalt:

Broneeri lõõgastav puhkus siin.

Pisikesi puhkajaid rõõmustab V Spaahotellis vahva V Jänku maskott, keda võib kohata hotellis ringi lustimas. Lisaks on V Spaahotellis 21 erilist tuba, mille külalistel avaneb võimalus näha hotelliaknast maskoti, V Jänku ja tema pesakonna seiklusi. Täis- ja pooltundidel algab just teatud tubade akende taga mõned minutid kestev laseranimatsioon.

Toitlustus on tasemel

Joyce restoranis on võimalik nautida mitmekesist hommikusööki ning Michelini väärilisi à La Carte maitseelamusi. Kolm aastat järjest on restoran Joyce saanud Michelin Guide tunnustuse. Restoranis on olemas ka laste mängunurk ja valikuterohke lastemenüü.

Lisaks on avatud kultuuripealinna mõnusaim suveterrass! Suvisest Spritzi-menüüst leiad kindlasti kuumal suvepäeval uue lemmiku, valikus on nii vallatu kraadiga kokteilid kui ka värskendavad mokteilid.

Kõigil maitsenaudingute otsijatel tasub ka Kvartali teisel korrusel paikneva prantsuse stiilis kohvikuga V Café kindlasti lähemalt tutvust teha. Maitsvad ja hõrgutavad road valmivad peakokk Janis Dancise köögis täpselt nagu tipprestoranis Joyce. Nautida saab suussulavaid maiustusi pagaritelt ning V Café peresõbraliku toidukoha märgis tagab ka lastele toreda toiduelamuse.

Spaa- ja saunakeskus

V Spaas saab nautida nii hoolitsusi kui ka sauna- ja veemõnusid:

Filler-efektiga sügavniisutav Hydra Summum näohoolitsus

V Spa näohoolitsuste valik on selleks suveks täienenud. 60-minutilise luksusliku hoolitsuse käigus kantakse näonahale kõrges kontsentratsioonis hüaluroonhapet, mis nahka imendudes annab sellele pringi, särava ja noorusliku ilme. Hoolitsus sobib kõigile, kelle nahk ihkab põhjalikku niisutust ja mitmekülgset hellitust. Kohapeal kohandatakse näohoolitsus vastavaks just sinu naha vajaduste ja eripäradega.

Tartu2024 päevaspaa pakett

Kultuuripealinn on jõudnud ka V Spaasse. Tähistamaks Euroopa kultuuripealinna tiitlit, on V Spa loonud kultuurinautlejatele lõõgastuseks päevaspaa paketi, mis hõlmab suurepärast sauna- ja vee-elamust spaakeskuses ning suviselt lõõgastavat võilille kehahoolitsust hotelli Heaolumaailmas. Selle aasta signatuurpaketiga saad lähemalt tutvuda siin.

Uus aroomirituaal

V Spa saunarituaalide perekonda kuulub kevadest saadik ka aroomisaunas toimuv aroomirituaal, mis viib sind oma lõhnade ja helidega kaugele igapäevastest muredest. 10-minutilise rännaku jooksul saad end igapäevarutiinist välja lülitada ning rännata okaspuude, tsitruseliste viljade ja erinevate lillearoomide keskel. Sinu ülesandeks jääb vaid sulgeda silmad, lõõgastuda ning nautida.

Värskenduskuuri läbinud spaakeskus ootab

Juuni lõpus taasavati V Spa oma iga-aastasest hooldusperioodist. Värskendati kõike, mis värskendamist vajas, et V Spa saaks pakkuda üha kvaliteetsemaid eluamusi nii kehale kui meelele. Mitmed muudatused on silmale nähtamatud, aga külalisele tuntavad. Tule sinagi ja proovi järele!

Jaga
Kommentaarid