Ilm järgnevatel päevadel

Teisipäeval (16.07) on ülekaal nõrgukesel kõrgrõhualal. Kohati sajab nõrka hoovihma. Sajuvõimalus Põhja-Eestis üle 25%, mujal alla 25%. Tuul nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 10..15, rannikul kuni 17, päeval 20..27°C.

Kolmapäeva (17.07) taganeb kõrgrõhuala Venemaale ja Läänemerel areneb madalrõhulohus uus pööris, mis liigub põhja poole. Öösel saartelt algav vihmasadu jõuab hommikuks Kesk-Eestisse, päeval levib üle maa. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 15..20, päeval 18..23, Ida-Eestis enne sadu kuni 25°C. On äikeseohy

Neljapäeval on vahelduva pilvisusega ilm, sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 4-9, saarte rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 19..24°C.

Tallinn

Pealinnas on täna pilves selgimistega ilm, pärastlõunal sajab kerget hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul kuni 5 m/s. Sooja on kuni 23 kraadi.

Tartu

Tartus on täna enamasti päikseline, vähese pilvisusega ilm. Puhub läänekaare tuul kuni 3 m/s. Sooja on kuni 24 kraadi.

Jõhvi

Jõhvis on pilves selgimistega, enamasti päikseline ilm. Puhub muutliku suunaga tuul kuni 4 m/s. Sooja on kuni 24 kraadi.

Kuressaare

Kuressaares on päeval pilves selgimistega, õhtul selge ilm. Puhub lõuna- ja edelatuul kuni 4 m/s. Sooja on kuni 22 kraadi.

Võru

Võrus on päikseline, üksikute pilvedega ilm. Puhub muutliku suunaga nõrk tuul kuni 2 m/s. Sooja tuleb 24-26 kraadi.

Pärnu

Pärnus on päikesepaisteline, väheste pilvedega ilm. Tuul puhub peamiselt edelakaarest, kiirusega 4 m/s. Sooja on kuni 22 kraadi.

Tallinna lennujaam

Lennujaamas on 21 kraadi sooja, puhub tuul 5 m/s ja oodata on vähest pilvisust.

Hoiatused

Puuduvad.

Teeolud

Allikad

Keskkonnaagentuur | ILM

Lennujaam.info