Tartu Agro AS Rahinge farmi Eesti punast tõugu lehm püsis karjas 12 laktatsiooni. Muuhulgas poegis ta igal aastal. 12 poegimisega sündis kokku kuus pull- ja kuus lehmvasikat.

Lisaks on rekordina absoluutses tipus tema toodetud piimarasva- ja valgutoodang, mis on parim eesti punase tõu arvestuses ning riigis teine tulemus.

Kõigele lisaks oli Killi ka klassikaline iludus – aastail 2012 kuni 2016 ristis tõuaretusringkond Vissi konkurssidel ta üle-eestiliseks kaunitariks.

Kuigi Killi, kes elas 14aastaseks, läks augusti alguses taevastele karjamaadele, jäi ta eeskujuks, mille suunas liiguvad ka teised lehmad. Vaata tabelist järele, missugused lehmad on veel Eesti uhkused.

Piimalehmaks loetakse piimatõugu lehma, kui tal on asjaomase tõu tunnused. Piimatõugude lühendid on: eesti holstein (EHF), eesti punane (EPK), eesti maatõug (EK), šviitsi (AP), äärširi (FA), dzörsi (JER). Piimalehmaks ei loeta lehma, kes on saadud lihatõuga ristamisel ja kuulub lihatootmiseks peetavate loomadega samasse karja.