Äikesekaardi järgi valitses torm kell 21 Põhja- ja Lääne-Eestis, eriti tugev äike paugub Rapla kandis. Tormine oli ka Eesti-Läti piiri äärealadel.

Politsei andis teada, et tugev vihmasadu tekitas Tallinna linna teedel ja tänavatel üleujutusi, mistõttu oli liiklus Tallinna linna eri paigus tugevalt häiritud.

Politsei palus võimalusel vältida autoga liiklemist, seda eriti kohtades, kus üleujutuste tõenäosus on suurem, näiteks erinevad tunnelid, madalamad teed ja tänavad. Kui autoga liiklemine on vältimatu, palus politsei olla liikluses eriliselt tähelepanelik, varuda aega ja kannatust ning jälgida liikluses politseinike, päästjate ja munitsipaalpolitseinike suuniseid.

Keskkonnaagentuuri järgi on ööl vastu pühapäeva ilm vihmane, ent tuulevaikne. Lääne-Eestis on pilves selgimistega, ida pool vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest ja tugevat sadu, enam on sadusid Lääne- ja Kesk-Eestis. Paiguti on udu. Tuul on nõrk ja muutlik, Lääne-Eesti saartel ja rannikul puhub põhjakaare tuul 3-9, puhanguti kuni 12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 12 kuni 18°C.

Hea lugeja, anna meile teada, missugused ilmaolud valitsevad täna õhtul sinu kodukohas!