Kioskites toimus usin askeldamine ja turuplatsile valgus sealt tüünet toiduhõngu. Kahjuks polnud aga kedagi seda nuusutamas ega maitsvaid palasid soetama tõttamas. Juustupoes sulasid hiiglaslikud lahtilõigatud juustukerad päikese käes arvatavasti juba pikemat aega...

Linna kõige kallimad hinnad olid aga endiselt platsis. Mitmes letis pakuti kaubaks kodumaiseid sügisõunu – 4,90 eurot kilogramm. Setomaalt toodud kartuli kilo maksis ligi kaks eurot. Pärnumaalt toodud kartul oli aga märgatavalt kallim, 2,50 kg. Avamaakurk oli hinnastatud arvatavasti suuruse järgi, väiksemad maksid 3,50 eurot/kg ja suuremad 2,80.

Eestis kasvatatud porgandi kilo hinnati 3,90 väärt olema, kaalika sai kätte 2,50 euro eest.

Poolast pärit aedoad, nii rohelised kui ka kollased, olid umbes kilo kaupa pakitud läbipaistvatesse kilekottidesse. Sellise võis soetada 7,90 eest.

Ühes letis paistsid eriliselt silma valged plastämbrid, mis koduseid soolaseeni täis. Soolatud kuuseriisikad olid kõige hinnalisemad – 45 eurot/kg, järjekorras järgmised olid soolatud võiriisikad 30 eurot/kg ja siis soolatud kaseriisikad 25 eurot/kg. Kõige soodsamalt võis osta soolatud tõmmuriiskaid, 20 eurot/kg. Kuigi seeneletis polnud ühtegi ostjat ja paistis, et müüjagi oli alla andnud, tundsid seenepangedel sumisemisest rõõmu kümned sügisesed kärbsed.

Fenomenaalne on aga endiselt Nõmme turu parkla täituvus. Seal ei olnud ainsamatki vaba kohta.