Koostamisel on laadur-ekskavaatori hanke dokumendid. Hange kuulutatakse välja veebruari keskel.

Linna ühisveevärgi- ja kanalisatsioonimajandus, mis nüüd uuesti Loksa linna omandis, on korralikult käivitunud. Loksa linna elanikud ja korteriühistud tasuvad vee- ja kanali eest korralikult, võlgnevusi on minimaalselt. Programm Neptun, milles registreeritakse veenäidud ning väljastatakse arved, hõlbustab ja kiirendab inimeste tööd. Veebruaris saadetakse kõigile elanikele, kellel puudub siiani veearvesti,  vastavad teatised. Veearvestid ostab ja paigaldab OÜ Loksa Haljastus oma vahenditega.

Heitveepuhasti töötajad Viktor Fjodorovi juhtimisel on pälvinud keskkonnaametilt tunnustuse: puhastatud vee analüüsid on korras ning keskkonna saastatus sellega vähenenud varasemaga võrreldes kuni kümme korda.

Ka heakorratöötajad, kelle tööd korraldab nüüd Nadezhda Tokareva, on vaatamata selle aasta väga suurele lume hulgale ja ka mõnedele takistustele, saanud oma töödega hästi hakkama.  Töötajad on väljas olnud iga ilmaga, vaatamata sellele kas on töö- või puhkepäevad. Peale lumekoristuse langetatakse ohtlikke puid, remonditakse pidevalt lagunevat masinaparki, osutatakse erinevaid teenuseid korteriühistutele, firmadele ja eraisikutele.

Talv on meie jaoks tänavu raskem tavalisest. Just seepärast tahan ma tänada meie tublisid töötajaid aga kindlasti ka neid paljusid meie Loksa linna inimesi, kes heatahtlikkuse ja arusaamaga suhtuvad meie ühistesse raskustesse.