Linakojas oli lastel võimalus koos juhendaja Mall Vesilooga teha huvitavaid käsitööesemeid. Leivakojas proovisid kodutütred ja noorkotkad kätt leiva küpsetamisel. Veel võimaldati tutvuda püsiekspositsiooniga, mis tutvustas maaharimist mõisaajast kuni leiva küpsetamiseni välja. Sepikojas näitas sepp kõige lihtsama sepanaela valmistamist. Samas võis silmitseda juba varem valminud sepiseid.

Samuti said noored sõita nii traktori kui hobuvankriga. Füüsika huvilistel oli võimalus külastada tähetorni. Eriti suurt põnevust pakkusid tähetornis toimunud füüsikakatsed.

Traditsiooniliselt olid kavas loomulikult sportmängud, tuletõrjevõistlus, isetegevus ja muidugi ka matkamine. Õhtud olid sisustatud ujumise, mängude, ühistantsimise  ja -laulmisega. Viimasel õhtul külastasid laagrit üllatuskülalised lennubaasist, maandudes helikopter Robinsoniga otse laagrilaagriplatsile.

Teel laagrisse filmisid nad laagriplatsi nii tavakaameraga kui ka infrapunakaameraga. Pärast maandumist said huvilised tutvuda helikopteriga ning esitada küsimusi meeskonnale ja lõpetuseks võis suurel ekraanil vaadata õhust filmitud laagriplatsi koos ülihuvitavate kommentaaridaega.

Laagri lõpus jagati tublimatele malevatele auhindu ja tänati nii osalejaid kui ka korraldajaid.