Linna esindasid sotsiaaltöö abilinnapea Argo Kirss, majandusala abilinnapea Kalle Koov, hariduse- ja kultuuri abilinnapea Tiina Talvi ja arendusosakonna juhataja Virge Pihel. Linna juhtiv tiim on tublisti valitud ja vägagi adekvaatsed oma valdkonnas, sest kõik noorte küsimused leidsid vastuse.

Arutati koolide teemadel: sihtasutuste kaotamine ja koolide muutmine linnakoolideks, Saaremaa Ühisgümnaasiumi hooviala parandamine järgnevatel aastatel ja ümbritsevate kõnniteede infrastruktuuride rajamine. Läbiti ka teemat, mis puudutas gümnaasiumi ja põhikooli eraldamist, mida ei juhtu enne, kuni ei tule käsku riiklikult seadusandjalt.

Räägiti ka Kuressaare staadioni teemal: projekteerimine ja rahastuse otsimine on käimas ja esialgsed rekonstruktsiooni plaanid on pandud paika aastaks 2013. Tulemas on tasemel staadion.

Kuressaare Gümnaasiumi juurde kergliiklustee rajamine kahjuks rahastust ei ole saanud, selle asemel on korda tehtud aga muid teid. Kuressaare Gümnaasiumi staadioni kunstmuru probleem otsest lahendamist ei leidnud, ent see probleem on tõstatatud.

Hea oli tõdeda, et meie linn on tervislik, sportlik ja kultuuri soosiv: Kuressaare soosib spordi- ja kultuuriüritusi ning -ringe. Teesulgemisemaksu ei võeta spordi- ega kultuuriürituste korraldajatelt. Tasulist parkimist Kuressaares ei kehtestata. Räägiti ka majanduskriisist, õpetajate madalatest palkadest ning kahju oli tõdeda, et omavalitsus selle üle kontrolli ei oma.

Täname linnavalitsust, kes oli nõus noortega kohtuma ja meie küsimustele vastama, loodame, et selline traditsioon jääb kestma.