Märtsis toimuvas viimases neljandas voorus seisab rakverlastel, kelle au kaitsesid laupäeval lisaks Kaukülale veel Tarmo Valdre ning Eestis elav ja töötav itaallane Carlo Accorsi, ees matšid turniiritabeli kolme viimase ehk Maardu, Pärnu ja Tartuga, kellest tuleb esinelikusse murdmiseks alistada vähemalt kaks.

Enne viimast etappi juhib meeste kõrgliigas Tallinna Kalev/Tulika 22 punktiga, neile järgnevad teine pealinna klubi Pingpong/SMEG 21, Narva Paemurru spordikool 20, Valgu Pingo 16 ning viiendana Rakvere Pinx/Finnlamelli 15 punktiga.

Pühapäevasel laste GP etapil valmistas suurüllatuse rakverlanna Delia Lukk, kes võitis kuni 11-aastaste tütarlaste vanuseklassis esikoha. Poolfinaalis alistas treenerite Kristjan Saluvee ja Kristo Kauküla õpilane 3:0 Hille Millerti ja finaalis 3:1 Sirli Roosvee (mõlemad Tallinn).

Väga head mängu näitasid oma vanuseklassides samuti Adelina Zulfukarova ja Kärtlin Vangonen, kes said vastavalt 5. ja 9. koha ning Georg Kokk, kes tuli 11-aastaste poiste hulgas 6. kohale. Lisaks eelpoolnimetatutele osalesid Rakvere lastest võistlusel veel Uku Laht, Tõnis Krupp, Rico Ridala, Rasmus Remiküll ja Markus Vahtramäe.

Suurepäraselt õnnestunud nädalavahetuse võitlustulemuste taustal seisavad Rakvere spordiklubil Pinx ees samas rasked ajad, sest kommunikatsiooniprobleemidest tingitud segaduse tõttu Rakvere linnavalitsusega jääb sellel aastal klubil saamata linnapoolne rahaline põhitegevuse toetus.

See aga tähendab omakorda, et üle 15 aasta Rakveres lauatennisemängu õpetanud ja propageerinud klubi on sunnitud kevadest oma tegevuse sisuliselt lõpetama. Lauatennis küll Rakverest ei kao, sest jätkuvad treeningud spordikooli lastegruppides, kuid kindlasti kahanevad täiskasvanute mängu- ja treeningvõimalused ning läbi selle kaob ära suur hulk nii harrastus- kui ka võistlussportlasi.

SK Pinx/Finnlamelli on püsinud Eesti lauatennise võistkondlikel meistrivõistlustel tippkonkurentsis kümme aastat, mille jooksul on võidetud kõrgliigas kaks hõbemedalit. Klubi mängijate kontosse kuulub samuti hulgaliselt individuaalseid tiitlivõistluste medaleid.

Nimekamatest mängijatest on läbi aegade Rakvere lauatenniseklubi eest võistelnud mitmekordsed Eesti ja välisvõistluste medaliomanikud Tatjana Tšistjakova, Rein Lindmäe, Sergei Petrov jt.

SK Pinx/Finnlamelli poolt tõenäoliselt viimast korda korraldatava võistlusena toimuvad eeloleval pühapäeval, 5. veebruaril Rakvere spordihallis Eesti minikadettide meistrivõistlused. Lauatennisemängud algavad kell 11.