Samas on kooli kodulehel kirjas, et 8. märtsil ei toimu koolitöö tänu bussi-, trammi- ja trolliliikluse seisakule, mistõttu ei jõua kooli õpetajad ning usutavasti ka lapsed. Õpilased võib kooli saata, aga neil peab kaasas olema oma toit.

Vaid 7. märtsil

21. kool streigib vaid 7. märtsil. Tallinna Polütehnikum osaleb samuti vaid sel päeval, kuid õppetöö toimub plaanipäraselt, tegemist on toetusstreigiga.

Jakob Westholmi Gümnaasiumis toimub streik 7. märtsil. Tavapärast koolipäeva ei ole, ei pakuta ka koolilõunat. Samas kohaletulnud õpilastele pakutakse õppealajuhataja eestvedamisel erinevaid tegevusi.

Tallinna 37. Keskkool streigib 7. märtsil, õppetööd ei toimu.

Kus on uksed suletud, kus jäetud irvakile

Tallinna Prantsuse Lütseumi kollektiiv osaleb streigil 7. ja 8. märtsil. Mõlemad koolihooned on küll avatud, kuid kool teatab, et direktor ei suuda üksinda laste turvalist hõivatust tagada. 9. märtsil toimub tunniplaanijärgne õppetöö.

Tallinna Reaalkooli uksed on suletud kõigil kolmel streigipäeval.

Lilleküla Gümnaasiumis ei toimu kolmel streigipäeval õppe-, kasvatustööd ega ka toitlustamist.

Laagna Gümnaasium Tallinnas Lasnamäel on streigi ajal suletud, lastele ei toimu ka asendustegevusi. Kolme päeva toidukorrad kompenseeritakse 6. märtsil üle antava toidupakiga. Samamoodi sulgeb uksed ka Kuristiku Gümnaasium.

Tallinna 32. Keskkooli õpetajad streigivad 7. ja 8. märtsil. Mingeid tegevusi neil päevil ei toimu.

Tallinna Tehnikagümnaasiumi õpetajad streigivad samuti 7.-8. märtsini, õppetööd ei toimu

Tallinna Muusikakeskkooli streigipäevade plaan on aga päris pikk, seda loe siit.

Tallinna Sikupilli Keskkool on suletud kolmel päeval.

Nõmme Gümnaasium annab teada, et 7.-9. märtsini ei viibi õpetajad koolimajas ning ei juhenda õpilasi ka meili, e-kooli kaudu ega muul moel.

Tallinna Arte Gümnaasiumis ei toimu 7.-9. märtsini koolis ei õppetööd, huvitegevust ega toitlustamist.

Gustav Adolfi Gümnaasiumis annavad tunde abituriendid.

Hea lugeja, kuidas sinu lapse kool või lasteaed streigi ajal tegevuse korraldanud on? Pikem lugu saada aadressile rahvahaal@eestielu.ee või täida saatmisvorm siit. Vajadusel tagame anonüümsuse.