viimastel hooaegadel kombeks, starditakse taas tublisti muutunud koosseisuga, mida veab nüüd kogenud
. Mullu Rootsi klubis Syrianska palgalehel olnud juhendaja käsutada on Eesti-Läti-Leedu-Vene kokteil.

Olulisim täiendus 2009. aastal teiseks tulnud, kuid pärast seda medalita jäänud Kalevi jaoks on aga just peatreeneritoolil. Eelmise hooaja lõpus öeldi hüvasti Vladimir Kazatšonokile.

"Sellel aastal on meie koosseis võrreldes eelmise aastaga palju uuenenud," sõnas Bondarenko. "Loodame, et mängijad peavad sellele pikale ja kurnavale hooajale vastu ning suudavad näidata korralikku tulemust ja luua meie fännidele rohkelt positiivseid emotsioone. Austame kõiki vastaseid, aga igas mängus mängime ainult võidule! Avamäng Floraga ei ole erand."

Mullu esile tõusnud Roman Nesterovski: "Avamängus on vastutus alati suur ja tuleb olla ettevaatlik. Avamäng annab tooni tervele hooajale. Sellepärast tahame teha hea mängu ja alustada hooaega positiivsete emotsioonidega."

Kuidas avamäng hooajale tooni annab, teab Flora loots Martin Reim vägagi hästi. 2010. aasta 9. märtsil debüteeris ta just Sillamäe vastu, võitis 2:1 ja tuli meistriks. Jäänuna ilma Sergei Mošnikovist ja Henri Anierist liiguvad ta mõtted siiski samas suunas.

"Nüüd hakkavad mängud punktidele ja iga kaotatud punkt võib saada hooaja lõpuks saatuslikuks," rääkis Reim. "Võõrsil Sillamäega ei saa kindlasti kerge olema ja loodame, et väljak on mängitav ja saame mängida head jalgpalli."

Vasakkaitsja Markus Jürgenson meenutas Flora ja Kalevi omavahelist värvikat ajalugu: "Sillamäega on peaaegu alati võõrsilmängud olnud suhteliselt keerulised. Arvan, et oleme hooajaks korralikult ettevalmistatud ja suudame hooaega edukalt alustada."

Pilet kohtumisele maksab 2 eurot, Kalevi salliga 1 euro ja lastele on sissepääs tasuta.