,
, Juri Jevdokimov,
ja teised mullused põhimehed. Lahkus vaid
, kelle asemel on tagasi Eestis viimastel aastatel Soomes pallinud
.

Eelmisel aastal võitis Kalju neljast omavahelisest mängust kaks, kahel korral tehti viik. Seekordse võõrustaja huvides on seeriat vähemalt sellises taktis jätkata, Marko Kristali ja Indrek Zelinski juhendamise all esimest hooaega alustav Levadia soovib oma sooritusi kindlasti parandada.

"Hooaeg algab Kaljule derbiga Levadia vastu. Levadial on noor meeskond, kuid ma usun, et nad teevad tugeva hooaja ning seda suuresti tänu nende näljasusele," lausus Kalju treener Fredo Getulio Aurelio. "Me suutsime meeskonna tuumiku säilitada ning oleme teinud mitmeid väga olulisi täiendusi. Meie vorm hooajaeelsel perioodil on olnud suurepärane ning oleme enesekindlad. Meil on koos tugev meeskond, kes tahab mullusele hõbemedalile nüüd lisada saavutuste hulka ka Meistriliiga tiitli! Ootan kohtumisele palju meie lojaalseid fänne, et üheskoos võidult-võidule sammuda ning seda kogu hooaja vältel!"

Kalju veteran Sergei Terehhov otseselt tiitlist veel ei kõnele, kuid rõhutab avamängu olulisust. "Väga tähtis on hooaja esimene mäng võita, kuna sellest võib oleneda kogu edasine hooaeg," ütles Terehhov. "Levadia vastu pole kunagi oodata kerget mängu, kuid ma loodan, et me paneme oma paremuse maksma. Tuleb kahtlemata kõva lahing, kus vajame tugevat fännide toetust. Seda enam, et kohtumine toimub meile võõral väljakul. Ma usun meeskonda ning arvan, et oleme uueks hooajaks valmis. Loodan, et kõik fännid tulevad meid sõltumata ilmast toetama ning teeme üheskoos suurepärase hooaja!"

Kui 2011. aasta hakul räägiti Levadia noorenduskuurist, siis Aleksandr Puštov seda täies mahus läbi viia ei söandanud ja tõi viimasel hetkel meeskonda kahtlase väärtusega leegionäre, kellest ei tõestanud end ükski. Välismaalastest jätkab vaid väravavaht Roman Smiško, kelle asenduseks toodi FC Kuressaarest Priit Pikker. Uued mehed on ka Ilja Antonov, Rimo Hunt ja Taavi Laurits.

"Pikk ettevalmistushooaeg on lõppenud ning Meistriliiga uus hooaeg saab avapaugu väga intrigeeriva vastasseisu näol," ütles Levadia abitreener Indrek Zelinski. "FC Levadia tänavune koosseis on küll noorepoolne, kuid me anname igale vastasele lahingu ning läheme iga mängu võitma. Kohe esimeses mängus läheme vastakuti Eesti praeguse hetke kõige paremini komplekteeritud meeskonnaga, kus palju kogenud jalgpallureid ja rohkelt ambitsioone. Meie sihiks on oma tugevused maksma panna ja kohtumine ära võita. Kalju kannab favoriidi koormat, aga õnneks ei maksa see jalgpallis midagi!"  

Sõjakalt on meelestatud ka Levadia kapten Igor Morozov: "Ootame uue hooaja algust kannatamatult, tore oleks Meistriliigat positiivse tulemusega alustada. Anname Kaljule lahingu ja üritame võita. Lisaks motiveerib meid tasumise himu, sest eelmisel hooajal ei õnnestunud meil Kaljut kordagi võita. Ootame oma fänne meeskonda toetama ja kaasa elama!"

Kalju jätkab omaltpoolt fännikommentaaridega: "Talv on taas kiirelt möödunud, nii mõnigi poolehoidja on häälepaelad terveks ravinud, paljude fännide maksad on samuti hooajavälisel perioodil puhkust saanud, kuid aeg on jällegi nädalast-nädalasse vutiväljakutel möllata. Esimene vägagi intrigeeriv kohtumine Levadiaga peaks andma suurepärase ülevaate, kas hooajaeelsed edukad mängud olid vaid ilus sähvatus, või ongi Kalju oma mängutasemes astunud kõva sammu edasi. Loodetavasti leiavad tee staadionile (või aia taha) ka Levadia fännid, kellega koos anname avamängule omase mõnusa atmosfääri! Kalju fännisektoris on kohti küllaga! "

Pilet kohtumisele Sportland Arenal maksab 5 eurot, Kalju Facebooki lehel üritusele "Osalen" märkinuile 2,5 eurot ning kuni 14-aastastele lastele ja pensionäridele 1 euro. Koduklubi Kalju loosib kõikide pealtvaatajate vahel välja 100 eurot sularaha.