"Balbiino valmistab jäätist puhtast kodumaisest koorest, sest Eesti inimeste maitse-eelistustes on koorejäätis aukohal. Oma perele toitu ja maiustusi pakkudes tahab igaüks naturaalsust ja ehedust ning sellele kriteeriumile peavad meie tooted vastama," seletab Salurand.

Nõmme ei ole muidugi mingi klassikaline koht tehasele, kuid tasakaalustatud arengu ja töökohtade loomise mõttes on väga oluline, et kogu tööstus ei koonduks Lasnamäele. Kui ettevõte ise transporti ei panustaks, siis selles asukohas tehast pidada ei saaks. Töötajate mugavaks tööle ja koju saamiseks ei ole ühistransport piisav.

Balbiino on küll igati avatud meelega ja kuulab oma klientide soove tähelepanelikult ka tootearenduses, kuid jäätisevalmistamist otse tehases kahjuks huvilistele näidata ei saa. Euroopa kõrgeimad toiduohutuse nõuded, millele Balbiino ainsana Eesti jäätisetootjaist vastab, lihtsalt ei võimalda tehaseekskursioone. Küll aga on kõigil huvilistel võimalus praegu Eesti esimese jäätisemeistri, Onu Eskimona tuntud Evald Rooma ajaloolisi jäätisetootmismasinaid ja tarvikuid näha Ahhaa teaduskeskuses.

Balbiino on ajast aega toetanud paljusid eelkõige lastele suunatud ettevõtmisi, neist on laiemalt tuntud iga-aastane tuhandeid lapsi kaasav jalgpallilaager. Nõmme lastekodule saadab Balbiino aga nii jäätist kui ka muid külmutatud toidukaupu.

Balbiinolased käituvad kui põlised nõmmelased, siinsetel matka- ning suusaradadel kohtab neid sageli pärast tööpäeva lõppu tervisesporti tegemas. Nõmme metsa all tavatseb Balbiino käia ka kollektiiviga piknikke pidamas. Nõmmel töötamine on nagu Nõmmel elamine - ka Balbiino töötajaid pahandab metsa alla loobitud prügi, kuid kuna neilegi meeldib korras ümbrus, siis on nad kolleegidega ikka käinud tehase aiatagust metsaalust koristamas. Suuresti on ettevõtte hooleks jäänud ka tehasesse toova Piibri tänava parandamine ja lappimine, sest mõistlikum on see siiski ise ära teha, kui abi ootama jäädagi.