Kolmapäev (31.10.) öösel möödub Eesti idapiiri tagant madalrõhkkond ja selle pilveserv ulatub Ida-Eestisse ning toob lund, sadu on enamasti nõrk. Puhub mõõdukas kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel saartel ja rannikul -3..+1, sisemaal -3..-8, kohati kuni -12°C. Päeval jõuab Lääne-Eestisse väike madalrõhulohk ja siin-seal sajab veidi lörtsi ja vihma. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on -1..+4, saartel kuni +7°C.

Neljapäeval (01.11.) tugevneb kõrgrõhuala ja ilm on sajuta. Kagutuul paisub päeva jooksul tugevaks, õhtul võivad puhangud saartel 20 m/s ulatuda. Öine õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul 0..+3, sisemaal -1..-7, päeval 0..+5°C.

Reedel (02.11.) läheb ilm sulale. Öösel laieneb Skandinaaviast madalrõhkkond Läänemere idakaldale. Kagutuul on paisub tugevaks ka sisemaal, puhangud tõusevad 15, saartel ja rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul veel veidi alla 0°C, hommikuks tõuseb 0..+3, saartel kuni +6°C-ni. Sadu jõuab hommikuks saartele ja laieneb kiiresti üle Mandri-Eesti, kus võib sekka ka lörtsi tulla. Kagu- ja lõunatuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur tõuseb +2..+5, saartel kuni +8°C-ni.

Reede öösel laieneb Skandinaaviast madalrõhkkond Läänemere idakaldale. Kagutuul on paisub tugevaks ka sisemaal, puhangud tõusevad 15, saartel ja rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul veel veidi alla 0°C, hommikuks tõuseb 0..+3, saartel kuni +6°C-ni. Sadu jõuab hommikuks saartele ja laieneb kiiresti üle Mandri-Eesti, kus võib sekka ka lörtsi tulla. Kagu- ja lõunatuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur tõuseb +2..+5, saartel kuni +8°C-ni.

Laupäeval (03.11.) läheneb Taani väinade kohalt uus aktiivne madalrõhkkond ja läänepoolse madalrõhuala mõju tugevneb. Aeg-ajalt sajab vihma. Puhub mõõdukas lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel +1..+6, päeval +4..+7°C, saartel veel paar-kolm kraadi enam.

Pühapäeval (04.11.) nihkub madalrõhkkonna tegevusväli Läänermere kohale ja selle vahetus läheduses on meie ilm vihmahoogudega. Intensiivsem on sadu Lääne-Eestis ja õhtul ka Lõuna-Eestis. Puhub tugev edelatuul, õhtul pöördub tuul kagusse. Õhutemperatuur on öösel +2..+7, päeval +4..+9°C.

Esmaspäeval (05.11.) jõuab Läänemere äärde uus ja äge madalrõhkkond ning toob sadusid lisaks - enamasti sajab vihma, öösel võib ka lörtsi sekka tulla. Tsükloni liikumistrajektoor täpsustub lähipäevil, kuid tuul võib väga tugevaks paisuda. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt +4..+9°C.