Muusikalis, mille tegevus toimub 1960ndate New Yorgis, mängib peaosa Kaupo Roos. Publik peaks teda tundma koer Snoopyna kahest muusikalist: "Sa oled hea poiss, Charlie Brown" ja "Snoopy!!!" ning Prints Kartmatuna muusikalist "Winnifred ja hernetera". Karna endine klassivend Roos on mänginud igas tema lavastuses. "Kaupo on küll näitlemises amatöör, kuid väga tubli ja püüdlik," ütles lavastaja peaosalise kohta.

Trupi liikmeskond vahetub aeg-ajalt, mõned tulevad, mõned lähevad, mõned arvavad, et see on õige asi, mida vabal ajal teha, ja jäävad truppi, rääkis Karna. "Lubaduste" etendusega alustati tööd septembris, kuid ettevalmistused algasid juba poolteist aastat tagasi. Proove tehti algul kord nädalas, viimasel kuul on proovid olnud kolm korda nädalas ja reedel, 16. novembril algas trupil nädalalõpu teatrilaager Kose-Uuemõisas, kus etendust mängiti korduvalt algusest lõpuni läbi.

Tegelasi on lavastuses umbes veerandsada. Etendusi antakse kõigepealt Viimsis detsembrikuus, seejärel sõidetakse esinema Türile, Põltsamaale, Viljandisse ja võimalik, et ka Valgasse. Etendused ühelegi osalisele tulu ei too. "Teeme seda sellepärast, et koos aega veeta nii, et see annaks elamuse," ütles lavastaja Rünno Karna.

Teine peaosaline Kristel Pedak tutvustas lavastust: ""Lubadused, lubadused" suureks väärtuseks on USA helilooja Burt Bacharachi meeldejäävad meloodiad.

Publik saab kuulda Dionne Warwicki kuulsaks lauldud hitti "I'll Never Fall in Love Again" ja hiljem muusikali lisatud ning Aretha Franklini ja paljude teiste esitatud laulu "I Say a Little Prayer". Lavastus räägib tõelise armastuse ja õnne otsimisest maailmas, mis on täis valesid ja täitmata lubadusi. Kas jätkata suhtega, mida hoiavad koos vaid tühi lootus ja katteta lubadused? Kas uskuda ja usaldada inimesi, kes ise on valelikud ja kasutavad teisi oma heaolu nimel?

Aga võibolla ootab õnn sind hoopis tööpostil või sinu enda korteris - selliste küsimuste ja eluliste teemadega tegeleb muusikaline komöödia "Lubadused, lubadused"."

Viimsi Harrastusteatri muusikali koreograaf on Kati Aid, koormeistrid on Hille Savi ja Kalle Erm, viimane on ka muusikali projektijuht. Kostüümikunstnik on Moonika Lausvee.

1979. aastal mängiti sama muusikali "Tõotused, tõotused" ooperi- ja balletiteatris Estonia. Lavastas Sulev Nõmmik, osades olid toonased Estonia tuntud näitlejad Arvo Laid, Helgi Sallo, Katrin Karisma, Lia Laats, Endel Pärn, Vello Viisimaa, Harri Vasar. Liikumise seadis Kalju Saareke ja dirigendipuldis oli Peeter Saul.