Kava oli väga hästi läbi mõeldud, sest esimese numbriga loodi meeldiv ja hubane meeleolu. Esimesena nägime väga osavalt imiteeritud etteastet õpetaja Triin Vaiksoolt, kes oli üles leidnud enda lapsepõlve esinemise ETV-s ning jagas seda meiega. Õpetaja ülesastumine andis lastele julgust olla laval vabalt. Järgmisena tuletati meelde hoogsaid ja toredaid ABBA aegu 7.-9. klassi õpilaste poolt. Oli näha, et õpilased olid hästi valmistunud. Riided olid väga värvikad ja säravad sama oli õpilaste enda meeleoluga.

2.-5. klassi tütarlapsed esitasid loo „What makes you beautiful". Lasteaia lapsed tegid väga hea esituse loole „Macarena". Väikesed on alati väga rõõmsameelsed ja siirad. Etteastes oli kaks poissi ja hulganisti tüdrukuid.

Ühel poistest tekkis suur lavahirm, kuid lahendus oli ideaalne. Natuke suurem poiss haaras laval tähelepanu endale ja nõksutas hoogsalt puusa ning laulis vägagi kelmika emotsiooniga looga kaasa. Õed Anne-Mai ja Riinu-Liis imiteerisid Getter Jaani laulu „NYC Taxi". Nende kahe tüdruku lavaline suhtlus oli seotud. Oli näha, et väikesele õele on peale Getter Jaani suureks eeskujuks tema vanem õde. 6. klassi tüdrukud Karoliine ja Karolina esitasid meile oma versiooni Lady Gaga laulust „Poker face". Tüdrukud andsid hästi edasi loo sisu!

Õhtu kõige julgem üksikesineja oli Karoline Piilupartide rühmast, kes esitas laulu „Katjuša" sellest esitlusest õhkus lausa temperamenti. Ütleks isegi, et nii noor ja nii palju julgust. Staariõhtu pikima etteaste autoriteks olid 2.-6. klassi tüdrukud, kes koostasid väga toreda popurrii kava. Tüdrukutel oli väga hästi läbi mõeldud riiete vahetamine ja nö loo jutustamine läbi popurrii. Loos oli sügavam sisu, kuid puudu ei jäänud ka huumorist. Täpselt nagu meie igapäevases elus.

Lasteaia õpetajad esitasid meile ansambli Meie Naine versiooni loost „Šokolaadist jänes" ning kooli õpetajad kooseisus Koolimöll esitasid laulu „Hundi loomine". Väga positiivne on see, et õpetajad on õpilastele eeskujuks ning julgevad astuda koolipere ees üles ja välja tulla väga kelmikate kavadega. Nii on lastel, keda eeskujuks võtta ja mille poole püüelda.

Žürii otsus oli raske nagu alati, sest kui igas esinejas on midagi väga huvitavat ja südamlikku, siis tahaks kõigile anda esikohad. Õnneks oli meil võimalus kõik esinejad ära märkida ning me jagasime laiali kaks suurt ja ühe väikese kuld- ja hõbeplaadi ning hulgaliselt muid auhindu kõigile osavõtjatele.

Õhtut jätkas Paistu kooli õpilane DJ Mart, kes mängis staariõhtu lõpuni muusikat. Minule jäi sellest üritusest väga soe, hubane ja kokkuhoidev tunne. See õhtu oli nagu koosolemine oma perega.

Igati aus ja siiras. Olen väga tänulik, et sain sellisel toredal üritusel viibida!