Projekt „Koikküla kanalisatsioonitorustiku rekonstrueerimine" viidi ellu ajavahemikus 07.11.2011 - 15.11.2012. Projekti raames rekonstrueeriti Koikkülas 660,50 m torustikke ja ehitati 419,41 m uusi torustikke ning paigaldati 45 uut vahe- ja kontrollkaevu. Lisaks kortermajade piirkonnale ja lasteaiale said endale ühiskanalisatsiooniga liitumiseks võimalused üheksa majapidamist, millest kaheksa on praeguseks juba ühiskanalisatsioonvõrku ühendatud. Ühiskanalisatsiooniga liitumisest olid kõige enam huvitatud Pargi tee majapidamised. Tööde käigus likvideeriti vanad raudbetoonist jaotus- ja harukaevud.

Koikküla reoveekogumisala suuruseks on 15 ha arvestusliku koormusega 27 ie/ha.  Koikkülas elab 183 elanikku, kellest 64 olid liitunud ühiskanalisatsiooniga projektitaotluse esitamise ajal. Nüüdseks on täiendavalt teenusega hõlmatud 12 inimest kaheksast majapidamisest. Rekonstrueeritud ühiskanalisatsioonitorustik teenindab ka ühes hoones tegutsevat Hargla Kooli lasteaeda 15 lapse ja seitsme töötajaga, Koikküla Raamatukogu ühe töötajaga ja Koikküla külakeskust.

Koikküla kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimis- ja ehitustöid teostas Raamprojekt OÜ koostatud ehitusprojekti alusel OÜ Sanbruno ning ehituse omanikujärelvalveteenust osutas Mati Kull OÜ-st Tarva-Ehitus.