Selgi aastal lasti vette kokku 130 märgistatud ehk „kuldkala". Neist 127 väärtus on 100 eurot, ning kolme erilise kala omad vastavalt 500, 1000 ja 3000 eurot.

Jackpot on sel aastal meeletu

Lisaks on võimalik võita jackpot, kuid selleks pead järvest välja tõmbama 17 märgistatud kala. Need peavad lisaks olema kolmest liigist: ahven, särg, kiisk ning kõige tipuks peab ühe kala number vastama eelnevalt kinnitatud jackpoti numbrile. Otse loomulikult lähevad arvesse vaid 2013. aastal märgistatud kalad, sest vees võib ujuda veel ka eelmise aasta isendeid. Nüüd aga jackpoti suurus, mis sel aastal on lausa 50 000 eurot, läbi aegade suurim.

Kui peaauhindu välja ei tõmmata?

Juhul kui kolme peaauhinda välja ei tõmmata, viiakse viktoriin läbi nende vahel, kes on tõmmanud välja 100-eurose kala. Kui aga ühtegi „kuldkala" kätte ei saada, siis antakse 3000 eurot noorkalade asustamiseks Villjandi järve.

Võib juhtuda, et korraldajad annavad välja ka eriauhindu, näiteks kõige väiksema püütud kala eest.

Samal ajal toimuva võistkonnavõistluse peaaauhinnaks on kalareis Norrasse. Kaks järgmist saavad esemelised auhinnad. Siingi võib eriauhinna saada, näiteks kõige värvikamalt rõivastunud võistkond.

Edu peagi startivatele kalastajatele!