No mida veel tahta? Jääme uusi etendusi ootama. Eeskava jätkas meeleoluka esimese esinemisega noorte muusikaansambel Lahe, kes on meil tegutsenud vaid pool aastat. Noored ise arvavad, et peagi saavad nad hakkama noorte tantsuõhtute läbiviimisega.

Samas valmistatakse ette ka vanemaealistele kava, mis tuleb esitamisele augustis. Ise nad ütlevad: „Repertuaarivalik on lai. Meeldib kergem muusika nii Eesti kui ka teistelt heliloojatelt." Ansambli solistid Karin ja Raivo on esinenud meie üritustel juba kolmel korral.

Valla sotsiaalnõunik Heli oli rõõmus, et noored leiavad aega ja tahet tulla ning rõõmustada üritusest osavõtjaid. Kaunid tänusõnad ütles Heli ka kodukandi kultuurielu edendajate kohta, kinkides Elsale ja Anitale kauni raamatu „Eesti kaunis kodu 2012".

Klubi toetajaid tänati lilledega, tänukirjade ja kaunite sõnadega. Lustakas tänupidu lõpetati rõõmsas meeleolus hiigeltordi söömisega. Siiri, kui sa seda artiklit juhuslikult loed, siis ole nii kena ja tee järgmine kord tort veidi väiksem. Meil oli vaja mitme mehe mõistust ja jõudu, et see maiuspala kuidagi uksest sisse saada.

Loodame kogu südamest, et leidub ka edaspidi neid, kes soovivad kodukandi kultuurielu toetada. Üritus sai teoks tänu Eesti Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupile ja Palupera vallale.

Kohtumiseni järgmisel tänuõhtul aasta pärast samal ajal!

Sõnad seadis ritta ELSA Hellenurmest