Igas tunnis olen ma õppinud midagi uut ja huvitavat ning palju seda, mis mul tulevikus vaja läheb. Veel muudavad koolielu põnevaks üritused.

Traditsiooniks on saanud kõikide pühade tähistamine väikese kontserdiga. See on suurepärane ja tekitab pühademeeleolu. Meie koolis käivad tublid õpilased, kes võtavad koolielust osa ja esindavad kooli alati, kui on vajadust.

Jään kindlasti igatsema ja naeratus suul meenutama kõiki neid päevi, mis ma olen veetnud Põlula Koolis, kõiki koolikaaslasi, kõiki õpetajaid ja muid koolitöölisi.

Kõige rohkem jään siiski igatsema oma klassikaaslasi, kes on mulle üheksa aasta jooksul väga tähtsaks saanud. Juba praegu, mõeldes sellele, et järgmisest õppeaastast alates me enam sama rada ei kõnni, vajun mõttesse ja meenutan kõiki koos veedetud aegu.

Võin kindalt öelda, et alati, kui tekib võimalus astun üle Põlula Kooli lävepaku ja külastan oma vana kooli ja seda alati naeratus näol, sest kõik, mis mulle selle kooliga meenub on olnud väärt seal veedetud üheksat aastat!


Põlula Kooli õpetajate arvamusi 9. klassi kohta

* Tänavu lõpetab Põlula Kooli kaheksa avarapilgulist, õpihimulist ja üksteist toetavat toredat noort.
* Selle klassi tundi ma ootan.
* Nad on särasilmsed.
* Nad on toredad, nupukad, haaravad asju lennult, suudavad mõelda loominguliselt ega ole kammitsetud raamidesse oma olemises ja tegemistes.
* Ainuke klass koolis, kus võib haudvaikuses töötada terve tunni.
* Klass, kus on lisaks naishäältele kuulda ka viisipidavaid meeshääli.
* Klassis õpib 8 väga erinevat isiksust - on väga hakkajaid ja aktiivseid, mitmekülgsete huvidega noori, on tagasihoidlikke ja rahulikke, sportlikke ja musikaalseid, on andekaid, tugeva tahtejõuga, kohusetundlikke ja edasipüüdlikke õpilasi. Kokku moodustavad nad väga vahva ja sõbraliku pundi.