Käesoleval aastal vallas toimunud üritustest võib välja tuua XXIX Viru Maratoni, EMF-EKV talvist kestvuskrossi Mõedakal, Vabariigi aastapäeva kontserti rohkete osavõtjatega, Teeme ära 2013 raames toimusid talgud kuues kohas. 2. mail toimusid mõttetalgud Põlula kooli ja valla tuleviku teemal. Hea on näha, et valla elanikud tunnevad huvi valla tuleviku vastu ja soovivad oma arvamust avaldada ning kaasa rääkida.

Põlula Kooli tulevikku puudutavas arutelus oleksime oodanud aktiivsemat osavõttu ja tahet kaasa rääkida Põlula Koolis ja Ulvi lasteaias käivate laste vanemate ning kooli töötajate poolt.

Selle aasta investeeringud on seotud Ulvi küla kanalisatsiooniga ja survetrassi renoveerimisega KIK-i toetuse abil.

Samas on hea meel, et LEADER meetme kaudu sai Rägavere vallas toetust seitse taotlust 107 828 euro suuruses summas, projektide kogumaksumus on 255 930 eurot.

KIK-i projektide rahastuse üheks tingimuseks oli vee-ettevõtja määramine ja selle konkursi tulemusena võitis Kunda Vesi AS, kes alates 01. aprillist opereerib vee-ettevõtjana.

Samuti tegeleme Mõedaku Spordibaasi rendile andmise konkursiga.

Lähenemas ka koolide lõpupeod ning sellel aastal on Põlula Kooli lõpetamas 8 õpilast. Edu lõpetajatele eksamitel ja uute valikute tegemisel!

Suvistest üritustest on tulemas 22.juunil Rägavere valla jaanituli, seekord Kantkülas, Viru Ralli 5.-6.juulil ja 10-ndal augustil järjekordsed RÄSO mängud Uljastel koostöös Sonda vallaga, loodame aktiivset osavõttu.

Rägavere Vallavalitsus on kollektiivpuhkusel 8-ndast juulist kuni 21. juulini.

Probleemide korral helistada telefonile 5 783 3232.

Ilusat suve kõigile!