Keda siis võib pidada nendeks mängijateks, kellele Läänemaa JK naised enim loodavad? Jalgpall on võistkondlik mäng, seega on iga lüli oluline, aga Triin Tarv toob eraldi välja siiski Ulrika Tülpi, Meline Korpe, Raina Türkeli, Kristina Ivaškiva ja Laura Kasenurme nimed.

„Kõige staarim mängija on Ulrika, kes esimeses kohtumises Väleda Vibu vastu lõi neli väravat. Ulrika ehk Ulli on ülikiire ründaja, kes põhimõtteliselt on tulnud meile appi. Ulrika ja Melirilin on mõlemad mänginud ka kunagi Nõmme JK Kaljus," rääkis Tarv. Ulrika Tülp lõi esimeses mängus viiest väravast koguni neli.

Esimene mäng oli ärev

„Esimene rahvaliiga mäng läks meil lõpuks ülihästi, saime 5:0 võidu võistkonna Väle Vibu üle. Ulrika lõi neli väravat ja Laura Kasenurm realiseeris penalti. Väle Vibu naiskonna jõuline saabumine staadionile võttis meil algul näod tõsiseks. Kaugelt vaatasime, et noormehed tulevad.

Mängu ajal juhtus meie tiimis ka trauma, käeluumurd -  Kristina kukkus tõukamise tagajärjel oma käele, mis oli talvel juba saanud viga. Tervikuna oli mäng aga viisakas," nentis Tarv. Samas lisas ta, et mäng oli siiski piisavalt ärev, et sündmuste pildistamiseks ei olnud mahti.

Kodumänge peab naiskond Haapsalu kunstmuruväljakul.

Läänemaa JK naiste võistkonna koosseis:

1. Raina Türkel

2. Raili Friedemann

3. Reelika Ender

4. Greete Tikerpuu

5. Kaisa Kuusik

6. Ly Munskind

7. Merilin Korpe

8. Triin Tarv

9.  Kristina Ivaškiva

10. Laura Kasenurm

11. Piret Sarapuu

12. Relika Ernets