Pargi kõige atraktiivsem osa on mehe sõnul Zip line laskumise liinid, kus saab erinevatel kõrgustel laskuda kokku 1,5 km ulatuses.

Eelmisel aastal külastas Valma seiklusparki umbes 6000 inimest, sel aastal oodatakse 10 000 külastajat. Aja jooksul on siit läbi käinud väga kirju seltskond. „Kõige vanem ronija oli 79-aastane, kõige kaugem külaline on siia tulnud Uus-Meremaalt, aga kõige erilisem läbija on olnud ühe käega mees," rääkis Kütt.

Valma Puhkelaagri Seikluspargi tegevus ei piirdu vaid kõrgustes seiklemisega. Siin on võimalik majutada 70 inimest, toimub toitlustamine, suvepäevade, seminaride jms korraldamine.

Lisaks saab siin teha ATV matku. Metsas saab tegeleda paintballiga. Külalised viiakse soovi korral Kalepurjekaga Võrtsjärvele.  Siin on ka suur saun kuhu mahub korraga lavale 20 inimest ja samapalju ka terrassil olevasse mullivanni.

Valma Puhkelaagri Seikluspark on avatud maist oktoobrini, muul ajal kokkuleppeliselt. See asub Viljandi ja Tartu vahel, Viljandist 25 km Tartu suunal ja Tartust 55 km Viljandi suunal

Hea lugeja, milline on Eesti kõige ägedam seikluspark?