Turg tegutseb iga päev. Kõigil neljal päeval pakutakse linnarahvale Raekoja platsi laval meeleolukaid kontserte, ülesastumisi ja keskaegset meelelahutust.

Neljapäeval kell 18 algab avarongkäik Viru väravate juures ja avatseremoonia toimub Raekoja platsil 18.15. Kell 19.30 algab sealtsamast rongkäik Tornide väljakule, kus koostöös Tallinna Lillefestivaliga toimub keskaja piduõhtu. Üles astub ansambel Oort, kavas on tantsud, laulud, söögid ja muu meelelahutus.

Reedel kell 21 toimub legendidega õhtune jalutuskäik, esitab Tammsaare Teater. Algatus Kiek in de Kök´i eest.

Laupäeval kell 15 on huvilised oodatud etendusele Mardileib Hopneri majas. Kell 16 toimub suur keskaegne vibuturniir Niguliste kiriku juures hakatusega Raekoja platsilt. 7. juuli on jalutuskäikude päev, kus tutvustatakse vanalinna ajalugu. Kõik ekskursioonid algavad Raekoja platsilt, lava eest ja on osalejatele tasuta.

Niguliste kiriku kõrvale kerkib keskaja küla. Kätt saab proovida erinevates keskaegsetes meistrikodades ja õpitubades. Samas on ka keskaegsed osavus- ja jõumängud, väike rüütlikool, mõõgavõitlejad ning antakse võimalus ka oma vibuküti oskusi proovile panna. Lisaks on kohal Rändav lodjakoda, ehtemeistrid ja palju muud huvitavat.