Ühiskülastusena olime publikuks SK Tääksi - JK Vasalemma U19 liiga 6:1 võidumängul Suure-Jaanis, Laura Põldvere kontserdil Suure- Jaani laululaval, külastasime Olustvere lossi erinevaid kodasid ja käisime samuti kanuumatkal Vanaõue puhkekeskuses Navesti jõel.

Eriti populaarseks ja pingutust nõudvaks kujunes mäejooksude treening. Vaba aeg möödus samuti aktiivselt tegutsedes: ujumine, squash, kõksimise- ja penaltivõistlused ning loomulikult õhtused jalgpallilahingud laagriliste vahel.

Laagris osalesid värsked Baltimaade meistrid, Eesti neidude U17 koondisemängijad Sandra Reivik ja Saron Läänmäe, kes panid mõnedki poisid enam pingutama, et mitte neile alla jääda. Nende professionaalsus, abivalmidus ja sõbralik suhtumine kaaslastesse on eraldi märkimist ning tähelepanu vääriv.

Laagri lõpetas SK Tääksi Fair Play Cup 2013, kus osalesid SK Tääksi laagriliste koondis, SK Tääksi ja Viljandi JK Tuleviku neidude ühisvõistkond, Tääksi, Kirivere ja Türi Ganvixi noormehed. Turniir kulges väga sõbralikus ja tõelises fair play õhkkonnas, kuna ei teenitud ainsatki hoiatust kollase kaardi näol. Finaalivastased Türi Ganvix ja SK Tääksi laagriliste koondis otsustasid turniirivõitja penaltide abil ja seekord jäid peale kohaliku spordiklubi esindajad ning pälvisid turniirivõidu.

Suured tänud laagri toetajatele (Kultuurkapital, Vanaõue puhkekeskus, Tääksi põhikool), kes olid abiks laagripäevade õnnestumisele, samuti lastele ja lastevanematele!