24 minutit 45 sekundit on Kristjan Paapsi aeg, mida tullakse järgmisel aastal üle trumpama. Kristjani järel ületasid finišijoone Kaupo Kruusaauk, Lembit Uibo, Rein Vares, Markus Jürgenson, Gunnar Rebane ja Aavo Audova. Naiste rekordina läks kirja Aili Kruusaaugu 45 : 38. Idee teha Alatskivil oma jõududega rahvatriatlon algatajad ning võistluse peakorraldajad Kaupo Kruusaauk ja Gunnar Rebane osalesid ka järgmisel päeval peetud Navi triatlonil. See tõeliselt haarav spordiala pidi mõjuma nagu oopium: kui korra oled proovinud, tahad seda veel ja järjest suuremates kogustes. Hakkame siis ka tasapisi harjutama, et end proovile panna sellel Eestimaal üha laiemat populaarsust koguval spordialal. Triatlon tagab tugevuse ja tervise!

Veepeol peeti teisigi võistlusi: laste 25-meetrisel ujumisdistantsil olid vanuseklassiti kiiremad Marta-Miina Noormägi, Siim Noormägi, Ludvg Buk ja Rainer Punga.

Madratsiralli karikat hoiavad järgmise veepeoni enda valduses Karina Bobkova ja Eneli Elken. Suurel õhukummil vees püsis kõige kauem püsti Ludvig Buk.

Kõigi veepeost osasaanute siiras tänu suure abi eest kuulub OÜ-le Friendsland ja Alatskivi vallavalitsusele.