Hetkel käib Ulvi mõisahoone fassaadi renoveerimine. Tööde käigus krohvitakse ja värvitakse välisfassaad, paigaldatakse drenaaž ning ehitatakse uus veranda. Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) pikendas Rägavere Valla Rahva Maja renoveerimise projekti lõpptähtaega 08. juunini 2014 aastal. Seetõttu tuli tööde lõpetamiseks võtta laenu 110 000 eurot. Kui projekti tähtajaliselt ei lõpetata, siis on EASil õigus projekti toetus tagasi nõuda (EAS loeb projekti lõppenuks alles siis, kui renoveerimistööd on ka väljast lõpetatud). Töid teostab AS KEK Ehitus Paidest ning objektil on krohvijatena tublid töömehed Poolast.

Suvel sai oma jõududega remonditud ka perearstikeskuse protseduuride ruum. Kindlasti olete tähele pannud Ulvi tiigil asuvat purskkaevu. Suured tänud MTÜ Rägavere Valla Huviklubile, kes selle paigaldamiseks raha kogus.

Suveüritustest toimus valla jaanituli ja kontserttuur „Puhta Kuld" Kantkülas, Viru- Kabala külas Õunaaia pidu ning RäSo mängud Uljastel. Nendel mängudel võitis Rägavere vald rändkarika.

Spordiüritustest oli suve suurim üritus MM rattaorienteerumisvõistluste etapp Mõedaku Spordibaasis, millest võtsid osa võistlejad 26 riigist.

Põlula kooli läks käesoleval kooliaastal 53 õpilast neist esimesse klassi ainult kaks. Soovin õpilastele edukat kooliaastat ja kõigile ilusat sügist!