"Tegemist oli Haljala valla kodanikuga, kes elab alevikust kümmekond kilomeetrit eemal Aasperes," selgitas Aadel Delfile. Tema sõnul ei tee ühelegi omavalitsusele au selline grupp inimesi, kellel on alkoholiprobleemid ning kes poe juures aega surnuks lüües külalisi ja kohalikke tülitavad.

Viimasest juhtumist ärritatuna kirjutas vallavanem Facebookis "Kuradi joodikud! Haljalast minema!". Oma sõnadevalikut põhjendab vallavanem teemaga, mis on kaua vallavalitsusele ja ka elanikele muret teinud. "Vabandan, kui minu avaldus oli liiga emotsionaalne, aga me näeme nendega tõesti suurt vaeva. Olin väga vihane," põhjendas Aadel.

Aadeli sõnul on vald valmis alkoholiga kimpus olevate vallakodanike viinaravi ka kinni maksma, kui need vaid seda ka ise tahaksid. 1.oktoobril on aga plaanis kokku kutsuda ümarlaud, kus osaleb ka valla konstaabel.

"Tahaks mingitki lahendust hakata otsima, sest just viimastel aastatel on nad poe juures eriti silma hakanud. Karistamatuse tunne ja nahaalsus on nad rohkem avalikku pilti toonud," sõnas Aadel.

Hea lugeja, kas oled ka oma kodukohas sarnase probleemiga kokku puutunud? Kas ja kes peaks sinu arvates poe ees inimesi tülitavate alkohoolikute grupiga tegelema?