Laulu ja lilledega õnnitleti seekordsel peol Abjas saali ette rivistunud kolme omavalitsuse septembrikuu eakaid sünnipäevalapsi.

Mõisaküla kultuurimaja eakate laulu- ja mänguselts Laila Hakkaja ja Helga Samsi juhendamisel naerutas publikut Laila Hakkaja lavastatud estraadietendusega „No on alles kino". Hilve Koidla lavastatud lõbusa lavasketši mängisid Uue-Kariste rahvamaja näiteringi Kiiksud liikmed Leili Tšernõšova ja Martin Linder. Tantsuks mängis klubi Meelespea kapell De La Rosa, lauljaiks Hilja Sikka ja Kai Jõeste, juhendaja Rosalie Ralja.

„Tore, et naabrid oma toreda eeskavaga meile külla tulid. Ootame neid jälle!" sõnas peosaginas klubi Meelespea liige Juhan Purju. „Siin on suurem saal ja rohkem rahvast, näeb ka vanu tuttavaid," oli ühispeo üle rõõmus klubi Sootuluke liige Helve Puusepp Mõisakülast.

Abja eakate klubi Meelespea presidendi Endla Tirgo ettepanekul tehti tubli aplaus Laine Pedajale - just tema tegi kevadel Mõisaküla kultuurimajas kolme omavalitsuse eakate esmakordsel ühispeol ettepaneku nüüd teoks saanud eakate päeva üheskoos tähistamiseks. Ühtlasi kutsus Pedaja nüüd Abja ja Mõisaküla eakate klubide liikmeid maikuus Halliste rahvamajja, et seal siis taas ühises ringis tegevushooajale meeleolukas punkt panna.